Results 1 to 10 of 10
Discuss No WIFI after baseband downgrade at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I lost iphone's WIFI after "BB Downgrader (1.1.2)" from http://i.unlock.no/ . I had 1.1.2 working ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No WIFI after baseband downgrade

    I lost iphone's WIFI after "BB Downgrader (1.1.2)" from http://i.unlock.no/.
    I had 1.1.2 working perfectly and i tried to downgrade babseband ( dont ask me why ).
    I tried the following solution:

    http://www.hackint0sh.org/forum/show...highlight=WIFI all the steps gone right ( the basebad was flashed all the procedures were fine but the WIFI is still lost.

    Now im on 1.0.2 activated and jailbraked with ibrkr , PACAY solution and anySim v1.0.2.
    Please help
    Last edited by aliq; 11-26-2007 at 01:54 PM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ljubljana, SI
    Posts
    228
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    EDIT: Sorry, missed anySim 1.0.2. You have to virginize it first (http://i.unlock.no/)

    Then I would try to put it in recovery mode using 30 seconds "trick" and restore+upgrade to 1.1.2. Then downgrade to 1.1.1. *#307# and see if WIFI-works. If WIFI is OK you can continue with jailbrakeme.com, Anysim 1.2.1u, Oktoprep & Upgrade back to 1.1.2.
    Last edited by Vger; 11-26-2007 at 04:57 PM.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    before you attempt that, you may want to just try a network reset on your iphone.
    Settings>General>Reset>"Reset Network Settings"

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,
    I had the same problem last week and I solved. First of all you need to be sure if your baseband is corrupted or not. If you have "0049.." IMEI (settings > general > about) and no information about your modem firmware (apart no WIFI), then you've corrupted your baseband. You need to flash it again. If you've not solved by yourself, I could try to tell you what you need to do it.

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by pril View Post
    Hello,
    I had the same problem last week and I solved. First of all you need to be sure if your baseband is corrupted or not. If you have "0049.." IMEI (settings > general > about) and no information about your modem firmware (apart no WIFI), then you've corrupted your baseband. You need to flash it again. If you've not solved by yourself, I could try to tell you what you need to do it.
    I had that issue with wrong IMEI and i fixed it.
    Now im on 102 ( i first flashed the baseband using the insctuctions from here http://www.hackint0sh.org/forum/show...ight=wifi+imei
    ...
    All went ok but i still dont have WIFI ( i already made a reset to network settings etc.....)
    Is there a possibility of after all these upgrade downgrade steps some major operating files lost from iphone filesystem?
    Thanks anyway im still waiting for your suggestions


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    no idea..
    Actually, try this for the heck of it.
    go to settings, wifi, select other and manually put in the SSID of the wireless network to see if you can see it.

    If your wireless network/accesspoint has encryption, turn it off temporarily.

    In settings, general, about - can you see the wifi Address (MAC address) ?

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well, this may sound silly but have you tried to connect to someone elses wifi network? perhaps it's your router. As well, if you are at a lost, you can always try to virginize and re-do the entire process. This may or may not apply to you but worth the shot if you haven't tried it.

    Virginize:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=13170

    Unlock:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=13698

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dtube View Post
    no idea..
    Actually, try this for the heck of it.
    go to settings, wifi, select other and manually put in the SSID of the wireless network to see if you can see it.

    If your wireless network/accesspoint has encryption, turn it off temporarily.

    In settings, general, about - can you see the wifi Address (MAC address) ?

    No unfortunately i cannot see any MAC adress

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bergen, Norway
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by aliq View Post
    No unfortunately i cannot see any MAC adress
    If it says "No WiFi" the baseband has been erased. Just do a restore and it will be fixed.

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by GeeZuZz View Post
    If it says "No WiFi" the baseband has been erased. Just do a restore and it will be fixed.
    I alrready done restores upgrades virginising EVERY POSSIBLE GUIDE AND SOLUTION but nothing works....and i believe that there are TOO many ihpone users with the f****** WIFI issue that tried a lots of guides to solve it BUT they are stiil with NO wifi


 

 

Similar Threads

  1. 3.0 messed up Wifi -> Downgrade to 1.1.4/erase baseband
    By Federico in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2009, 10:50 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-29-2008, 03:01 AM
  3. Lost Wifi by running 'baseband downgrade' on 1.1.2 OTB
    By Doctor Sid in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 01-24-2008, 05:21 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 01-23-2008, 06:36 AM
  5. No WIFI/SOUND/ICCD/CALL Unable Downgrade Baseband
    By beef in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 14
    Last Post: 11-23-2007, 11:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:11 AM.
twitter, follow us!