Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Discuss No Wifi After Anysim at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, Please, someone help me! I have a 1.1.1 iphone. I downgraded to 1.0.2 than ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Wifi After Anysim

    Hi,
    Please, someone help me!

    I have a 1.1.1 iphone. I downgraded to 1.0.2 than upgraded (with independence) to 1.1.1, ssh and run anysim. After that my wi-fi connection can not connect anymore.
    I tried to restore and make all the process again, but I don't have wifi signal anymore.
    (is not my router, I have anothers iphone here and all of the have signal)

    Any ideas??? Please!



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Please.... Anyone??

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Same problem here, No-Wifi after anysim unlock. I had a virgin 1.1.1 phone and I followed the really ultimate sticky guide to unlock.

    Now i've been trying to restore the phone after and itunes keeps giving me an error that it can't restore.

    Anyone else having this issue?

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    You are trying to restore to 1.1.1, right? beacuse some times you need to restore to 1.1.1 and than make all the process again.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problen i have done an upgrade to 1.1.1 and down grade and upgrade and downgrade but still NO WIFI anyone please help. The phone isn't useless but i realy want WIFI back


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried everything.... flash the baseband, virginizer, baseband downgrade.... and nothing worked. I'll take back to the apple store and get a new one, I think that's the better solution.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im having the same issue, i used the same method to unlock. wifi worked fine before the upgrade its slow as all hell now with 1.1.1, to me it appears as though the tcp stack fills up and bogs down the wifi, i could be wrong though. wifi signal comes back up to full strength after turning off and back on. im going to try and restore back to 1.0.2 and see if the phone works properly again. anyupdates on this issue would be greatly appreciated.

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    481
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    There is a big difference with No Wifi at all and Poor wifi signal.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by LA20 View Post
    There is a big difference with No Wifi at all and Poor wifi signal.
    i would almost go as far as to say its no wifi, thats how bad the signal gets, and i know its not the router becuase iam able to use RDP into my PC at home with no lag and full signal remains constant on teh laptop.

    as i mentioned the iphone starts out with full signal and attempting to open a webpage on safari, loading the main youtube page, starting itunes, all cause the wifi signal and speed on the iphone to drop right off withint 2-5 seconds of initiating any one of those activities. only turning off the wifi, and then back on fixes it, until you try to do one of those things again, at that point hte problem comes right back.

    the issue occurs not only on my router but also on a friends and a random one near my work. exact same scenario.

    any other ideas?


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Anysim 1.2.1U no wifi
    By 1204 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 01-26-2008, 02:13 AM
  2. No Wifi/Signal After Anysim 1.1 (Virgin 1.1.1 phone)
    By pbags in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2007, 10:47 PM
  3. Help: Wifi was disabled after unlock using AnySim 1.0.2
    By hipsneezy in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 10-04-2007, 10:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:20 AM.
twitter, follow us!