Results 1 to 8 of 8
Discuss No Signal after upgrade to 1.1.3 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hello : I see a topic related to signal issues , but dont give any ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default No Signal after upgrade to 1.1.3

    Hello :

    I see a topic related to signal issues , but dont give any reply to my problem.

    I used ziphone to unlock my 1.1.1 unlocked phone that i upgraded via itunes to 1.1.3

    Wifi work.

    I dont have gsm signal. Says searching for a half of a second and thats it...

    What can i do ?

    Thnks a Lot



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    ziphone unlock is for 4.6 BL only.If u had a 1.1.1 unlocked phone then your BL is 3.9.

    You have to unlock with a different procedure.
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    uffff , i did the same mistake , but the only problem is that i didnt get any signal after downgrading back to 1.1.1 and running the virginizer and restoring and installing 1.1.1 and jailbreakin , still no signal....
    any answers?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by nab7007 View Post
    ziphone unlock is for 4.6 BL only.If u had a 1.1.1 unlocked phone then your BL is 3.9.

    You have to unlock with a different procedure.
    My modem firmware is 04.03.13._G , this don means that im in 4,6 ?

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    No.

    BL version will remain the same.Don't matter what your firmware or modem firmware is.If you had 3.9 BL then u still have the same BL version.
    First ever Apple product I bought : iPhone.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Thanks

    Do you recomend any tuturial ?

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Just finished doing this on my 3.9BL phone with a success.Here is what I did.

    "Restore" your phone to complete factory status of 1.1.3 through itunes.
    Jailbreak & activate with ziphone -a -j command.
    Put autolock to never.
    Install BSD subsystem from installer.
    Install Anysim 1.3 from installer.
    Turn aeroplane mode to on.
    Run Anysim 1.3.
    You should have a fully unlocked phone with 1.1.3 and correct baseband.

    I just did it.
    Works like a f***king charm.

    U can find all tutorials here:

    http://www.iclarified.com/entries/in...caid=2&scid=11
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by nab7007 View Post
    Just finished doing this on my 3.9BL phone with a success.Here is what I did.

    "Restore" your phone to complete factory status of 1.1.3 through itunes.
    Jailbreak & activate with ziphone -a -j command.
    Put autolock to never.
    Install BSD subsystem from installer.
    Install Anysim 1.3 from installer.
    Turn aeroplane mode to on.
    Run Anysim 1.3.
    You should have a fully unlocked phone with 1.1.3 and correct baseband.

    I just did it.
    Works like a f***king charm.

    U can find all tutorials here:

    http://www.iclarified.com/entries/in...caid=2&scid=11

    Thnks , with sim Card inside ?

 

 

Similar Threads

  1. (1.1.4 >>2.0) no signal after upgrade
    By fmlad2002 in forum Winpwn
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2008, 03:44 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-20-2008, 05:20 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-11-2008, 11:05 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 02-12-2008, 03:36 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 08:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:25 AM.
twitter, follow us!