Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 11 to 20 of 53
Discuss On 'NO SERVICE' solution at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Okay guys, my latest update, after much searching through forums, i set out to downgrade ...
  1. #11
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jodhpur, India
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Okay guys, my latest update,
    after much searching through forums, i set out to downgrade my 1.1.1 phone to 1.0.2. I was very optimistic that this would solve my problems but after the gruelling process, much to my shock and dismay, am now at a 1.0.2 iphone with the 03.14.08_g baseband still showing 'No service'.

    Am absolutely clueless as to what to do now as i do not want to dismiss it as a hardware failure.

    Any suggestions are greatly appreciated, I'll try to keep my phone on 1.0.2 for the next couple of days, then will go back to 1.1.1.

    Anyways, below are the links of the main sites i used for the entire downgrading process:
    http://www.360patches.com/downgrade.html
    http://www.efksoft.com/products/ipho...tutorial_a.htm
    Freed from the 'No Service Curse' by http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17154
    Installer Apps to Get Airtel Live and vodafone live(india) working on your Iphone, goto http://frustimation.blogspot.com/
    ---------------------------------------
    Incredible INDIA!!!!!!!


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, I've been away for a couple of days, we'll try the options you guys suggested and get back asap

  3. #13
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I have the same problem! I downgrade my iPhone to 1.0.2 an virginze it!

    I have here now 2 iphones

    1. - 1.0.2 - it is virginized
    2. - 1.0.2 - it is new

    the think is, when I'm in the Activation screen and call 911 the telephone connect me with 911 that is the complete new iphone, but when I'm doing it with the virginized iPhone I get only a "Failed Call"

    there must be something wrong with the baseband or not?

    Sorry for my bad english(((

  4. #14
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jodhpur, India
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    see the link
    http://discussions.apple.com/thread....sageID=5899746 ,
    a section in it says,

    "My guess is that this is a known bug or flaw.

    I upgraded to 1.1.2, and wacky stuff started happening. It MAY have been coincidence, but it seemed almost TOO coincidental.

    I eventually took my iPhone to the Apple Store, and after trying all the stuff I had already tried, the Genius asked me if I ever got "No Service" alerts.I HAD gotten them - but not to the extent that it seemed like an issue.

    I told him yes, and then they replaced my iPhone.

    Anyway - make a genius appointment. I bet they'll swap it out.

    Best of luck!! "

    Also see this thread:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=327489

    But I still have some hope, maybe something or the other will work out for us guys,
    Anyways, Have some exams so won't be able to tinker with my iphone a lot, will see about it after them.



    Hey, flash_666,
    so the new phone seems to be working fine then? Have you unlocked it yet?
    I too believe the 'no service' has got to do something with a corrupted baseband only(if it's not a hardware issue that is).
    Anyways, i too tried calling the emergency numbers, but here in India none of the emergency cell numbers work in my area, tried both 112 and 911 on my nokia cell, both the calls failed.

    And alwynp, what your status? anything worked?
    Freed from the 'No Service Curse' by http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17154
    Installer Apps to Get Airtel Live and vodafone live(india) working on your Iphone, goto http://frustimation.blogspot.com/
    ---------------------------------------
    Incredible INDIA!!!!!!!

  5. #15
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jodhpur, India
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey flash_a666,
    as you are on 1.0.2, you might want to try these steps,
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=8333
    Freed from the 'No Service Curse' by http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17154
    Installer Apps to Get Airtel Live and vodafone live(india) working on your Iphone, goto http://frustimation.blogspot.com/
    ---------------------------------------
    Incredible INDIA!!!!!!!


  6. #16
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    not sure if this is the right thread or not but i have a question regards no service. When i put a new sim in the phone it was switched off - i turned it on, then for about 30secs it came up with no service. I went into settings and it had no carrier settings or anything listed just wifi etc. I went back to home screen then within seconds my signal re appeared. I went back into settings and sure enough carrier option was back. Is this normal? thanks guys

  7. #17
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jodhpur, India
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @s917.a00
    I think it's normal, actually when i put the AT&T sim that came with my phone, it never shows 'carrier' in settings, However when i put my other local Indian sims, they do show 'carrier' even if the phone is displaying 'no service'.
    Anyways i think if the phone shows signals and is not erratic, i don't think there is much to worry, the 'carrier' setting might not have appeared as the phone was still initializing.

    Good day,
    nochinta
    Freed from the 'No Service Curse' by http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17154
    Installer Apps to Get Airtel Live and vodafone live(india) working on your Iphone, goto http://frustimation.blogspot.com/
    ---------------------------------------
    Incredible INDIA!!!!!!!

  8. #18
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    While trying to unload CommCenter, I get the message
    'No such process'

    So I tried loading it and I got
    'nothing found to load'

    gr.....

  9. #19
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I went ahead and used ieraser and bbupdate, and successfully got the bb down to 03.14.08_G

    And then tried loading the CommCenter, and am getting nothing found to load

    grrrr.........Perhaps I did not need to downgrade by bb, I appear to have a problem with the CommCenter not being loaded

  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After some time, I tried loading and unloading the commcenter with -w switch, and it did not give any error on the commandline. So I assume it reloaded the commcenter. I then tried unloading and reloading it with or without -w switch and it is not giving any errors.

    So I have a load commcenter and a 3.14 baseband.

    I restarted my phone with my local idea carrier SIM, and I got the message
    "Incorrect SIM" "The iPhone must be used with an approved SIM"

    Should I just go ahead and try an unlockprocedure? like running anysim 1.0.1? or should I first downgrade firmware to 1.0.2, then restore to 1.1.1 and then run the entire unlocking process like carnaval or juanpa's tutorial?

    Any suggestions?


 

 
Page 2 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. [ Help ] No Service after Ultrasn0w.... No Solution ...
    By groovio in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 03:34 PM
  2. [Winpwn 2.0.0.4] [Solution] No Service
    By giojane in forum Winpwn
    Replies: 10
    Last Post: 01-15-2009, 02:14 AM
  3. Still NO SERVICE (no solution worked)
    By botolo86 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 257
    Last Post: 02-16-2008, 03:36 PM
  4. No Service Solution
    By sinsanity in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-2007, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:18 PM.
twitter, follow us!