Results 1 to 1 of 1
Discuss The "No service" problem - Revisit after Anysim 1.1 - Please provide your feedback at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; oops ...duplicate thread...can this be closed please?...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default The "No service" problem - Revisit after Anysim 1.1 - Please provide your feedback

    oops ...duplicate thread...can this be closed please?
    Last edited by saloni1708; 10-19-2007 at 11:43 PM.



 

 

Similar Threads

  1. [1.1.1] AT&T Activated, Anysim but "No Service" problem
    By chewee in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 01-11-2008, 08:42 AM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Steps to take when "No service" after AnySIM?
    By virgin in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 11-07-2007, 06:52 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-24-2007, 12:36 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 10-19-2007, 11:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:19 AM.
twitter, follow us!