Results 1 to 4 of 4
Discuss No service after unlock at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi. I have Iphone Sim Freer card and a Movistar spanish sim plugged together and ...
  1. #1
    Professional Array alexcohen's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default No service after unlock

    Hi. I have Iphone Sim Freer card and a Movistar spanish sim plugged together and I have a strange effect.

    The unlock works fine. I can make/receive calls and sms, but when I lock the phone (pushing the bottom on the top of the iPhone) and unlock again pushing home button, the iphone try to find an edge connection and the movistar signal desapear. Then, appears a message "locked sim" and once I tap it, I have again full movistar singal. It happens everytime I lock the phone.

    It's possible to deactivate edge verification? or it could be related with WIFI ussage? Because if I have wifi deactivated and I press home button, I can use iphone without loosing the signal, but If I have wifi activated and I press home button, the sim try to check edge and because it's locked due to movistar don't have edge, just GPRS, the signal is lost...

    I'm completely lost... do you have any idea??? I have iWorld installed ... help!!
    Last edited by alexcohen; 12-28-2007 at 03:33 PM.



  2. #2
    Former Bender
    Guest

    Default

    You can disable EDGE with NetServices.app (from installer).

    You must add the copycoders repository.

    Code:
    homepage.mac.com/hartsteins/copycoders/copycoders.xml
    Last edited by Former Bender; 12-28-2007 at 03:37 PM.

  3. #3
    Professional Array alexcohen's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    OK thanks

    It seems that deactivating edge with net services the signal is always on.

    Thanks for the help.

  4. #4
    Former Bender
    Guest

    Default

    It just shows up the EDGE (little E in a square) when there is no WIFI, but the EDGE is really disabled. You can check by turning off your WIFI and try to connect with Safari.

 

 

Similar Threads

  1. [1.1.2 OTB] After unlock I've got No service
    By dinamicart in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 02-17-2008, 04:56 PM
  2. After unlock, no service
    By lucvh in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2008, 10:38 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2007, 05:35 PM
  4. Unlock, then No Service?!?! This is probably why.
    By carlosvaldosta in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 09-16-2007, 07:59 AM
  5. NO Service after Unlock on T-MO Sim
    By atresso in forum General
    Replies: 28
    Last Post: 09-10-2007, 06:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:28 AM.
twitter, follow us!