Results 1 to 6 of 6
Discuss Loudspeaker not working after 1.1.1 unlock. at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hello, I unlocked a virgin 1.1.1 iPhone using the independence help file for downgrade/upgrade and ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Loudspeaker not working after 1.1.1 unlock.

    Hello,
    I unlocked a virgin 1.1.1 iPhone using the independence help file for downgrade/upgrade and activation and then used anysim 1.1 to unlock.

    Everything went as expected and i the iPhones are unlocked. However, after doing the unlocks my loudspeaker stopped working on both iPhones. Sound from ipod and youtube(with no earbuds attached) was not coming out of the loudspeaker, only the earpiece which was very low(yes, volume was UP.)

    I then restored the iPhones and had to go through the entire independence 1.2.3 process and the loudspeakers worked fine after the restore.

    Has anyone experienced a similar problem? Like i said, i followed the instructions verbatim and did not receive any errors that were unexpected.

    Any advise would be appreciated. Thank you.
    Last edited by gu014; 10-17-2007 at 07:45 PM.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gu014 View Post
    Hello,
    I unlocked a virgin 1.1.1 iPhone using the independence help file for downgrade/upgrade and activation and then used anysim 1.1.1 to unlock.

    Everything went as expected and i the iPhones are unlocked. However, after doing the unlocks my loudspeaker stopped working on both iPhones. Sound from ipod and youtube(with no earbuds attached) was not coming out of the loudspeaker, only the earpiece which was very low(yes, volume was UP.)

    I then restored the iPhones and had to go through the entire independence 1.2.3 process and the loudspeakers worked fine after the restore.

    Has anyone experienced a similar problem? Like i said, i followed the instructions verbatim and did not receive any errors that were unexpected.

    Any advise would be appreciated. Thank you.
    What the hell is Anysim1.1.1?!?!?!?!

    anysim1.1.1 is a leaked beta test version that is NOT supposed to work, what did u expect?!

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Topic is 'New Anysim 1.1 ONLY WORKS ON VIRGIN PHONES!!!! Virginizer Coming Soon - Don't Ask about it | Read FAQ: http://www.iphonegoboom.com | Baseband downgrades result in corrupted/unstable phones. | Donations: iphone.devteam@googlemail.com'
    * Set by Bugout on Tue Oct 16 15:20:33
    Directly from dev teams IRC channel.

    From hackint0sh:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=11629

    I expected you to keep your useless comments to yourself.
    Last edited by gu014; 10-17-2007 at 06:43 PM.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gu014 View Post
    Hello,
    I unlocked a virgin 1.1.1 iPhone using the independence help file for downgrade/upgrade and activation and then used anysim 1.1.1 to unlock.

    Before you open your rude mouth ,
    Please be aware of what you typed
    you said you used anysim1.1.1 and the link u pasted reefres to anysim1.1

    WORLD OF FUCKING DIFFERENCE

    Anysim1.1 = official for virgin iphones
    Anysim1.1.1 = leasked NOT working beta test

    DUH

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Again, with your useless information.

    Must have a lot of time on your hands. Go back to your hole.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi,

    exactly the same problem with my iPhone - loudspeaker is dead after anysim 1.0 (older one).

    I'm wondering maybe it's because I did all unlock procedures with loudspeaker off (that little knob on the side of the iphone) ?

    Any luck with this bug anyone ?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-24-2010, 03:40 PM
  2. MacNN: Easyishop ships Audio Pro Porto Go iPod loudspeaker
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2008, 06:20 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-25-2007, 05:35 PM
  4. Wi-Fi Not Working after Unlock
    By Mac Insomniac in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 09-25-2007, 12:52 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 09-16-2007, 11:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:05 AM.
twitter, follow us!