Results 1 to 2 of 2
Discuss Jaik Broke and "Unlocked" at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I jailbroke my phone and used it with T-Mobile. Works great, except, when I put ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Jaik Broke and "Unlocked"

    I jailbroke my phone and used it with T-Mobile. Works great, except, when I put it on sleep/lock keys, it loses signal. I have done my research and reading and it looks like it is a hardware issue. Need to warranty which means I need to activate with AT&T. Already tried a "pay as you go account" to no avail. Any ideas... Let me know ASAP please... Thanks



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    412
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    do you have summerboard installed?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 28
    Last Post: 03-31-2012, 06:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-14-2009, 10:10 PM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-24-2007, 09:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:31 AM.
twitter, follow us!