Results 1 to 8 of 8
Discuss iphone won't start up, just shows logo and keeps restarting at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; any ideas here guys ? after updating and jailbreaking my 1.1.1 , i thought i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy iphone won't start up, just shows logo and keeps restarting

    any ideas here guys ?
    after updating and jailbreaking my 1.1.1 , i thought i could install apptapp the old fashion way .
    obviously it didnt work , and now when my iphone turns on it justs shows the apple logo , the spinning wheel thing on the bottom for a second , then restarts and does it again .
    any ideas here at all ? i tried holding the power and home button to put it in recovery mode , but that doesnt seem to be working .
    thanks guys
    -chris



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by chrismeisner@mac.com View Post
    any ideas here guys ?
    after updating and jailbreaking my 1.1.1 , i thought i could install apptapp the old fashion way .
    obviously it didnt work , and now when my iphone turns on it justs shows the apple logo , the spinning wheel thing on the bottom for a second , then restarts and does it again .
    any ideas here at all ? i tried holding the power and home button to put it in recovery mode , but that doesnt seem to be working .
    thanks guys
    -chris
    I have the same Problem, but with 1.0.2 Firmware...
    Can someone help me?

    Greetings,
    Urkman

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    I found a way to make a new Restore( hold Home Button, when connecting the USB Cable ).
    So I was able to do a new Restore. iTunes told me, that the Restore was successfull, but the iPhone keeps restarting...

    Thanks for your Help,
    Urkman

  4. #4
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Fort Meade
    Posts
    941
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Urkman View Post
    Hello,

    I found a way to make a new Restore( hold Home Button, when connecting the USB Cable ).
    So I was able to do a new Restore. iTunes told me, that the Restore was successfull, but the iPhone keeps restarting...

    Thanks for your Help,
    Urkman
    Welcome to the "Club". A friend of mine seems to have the same problem, there is a thread regarding this in the GENERAL section of the iPhone forum (dudes, this is the UNLOCK forum!). Here's the link: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=15095

    I still can't figure out what is wrong, this is very very strange. No method seems to work, maybe opening up the iPhone and disconnecting the battery for a while may help as a last possible solution. Weird problem.

  5. #5
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    803
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    47

    Default

    restore to 1.0.2 and then restore to 1.1.1


  6. #6
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Fort Meade
    Posts
    941
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    55

    Default

    Quote Originally Posted by NotFound View Post
    restore to 1.0.2 and then restore to 1.1.1
    READING helps. Have you checked out the link I posted? This has been already done a couple of times. I appreciate any help I can get for my friend but seriously, this advice was great. :p I'm not an iPhone Moderator over here because I don't have a clue about this stuff, so please raise the help attempts to a different level, otherwise it is useless. Thanks.

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bump for this thread. i have the apple logo problem too. !!!.. we need to get this resolve quick!!!!!.. has anyone try to restore to firmware version 1.1.1!! and get it back to the activation screen??

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-29-2010, 12:45 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-28-2009, 08:20 PM
  3. iphone shows me apple logo only,after jailbreal 2.2.1
    By meshaalbelushi in forum iPhone 3G
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2009, 07:26 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 11-15-2007, 09:00 AM
  5. iPHONE 1.1.1 otb BRICKED/sTONED, JUST SHOWS aPPLE logo ON START UP
    By NARRY007 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 11-03-2007, 10:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:41 PM.
twitter, follow us!