Results 1 to 4 of 4
Discuss iPhone was unlocked successfully but says "No Service" at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; My iPhone has 1.1.1. with 4.02.13G and i used anysim 1.2 to unlock it said ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPhone was unlocked successfully but says "No Service"

    My iPhone has 1.1.1. with 4.02.13G and

    i used anysim 1.2 to unlock

    it said unlock successfull?

    but it shows new service?

    what can i do?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ericlewis91 View Post
    My iPhone has 1.1.1. with 4.02.13G and

    i used anysim 1.2 to unlock

    it said unlock successfull?

    but it shows new service?

    what can i do?
    You'll have to downgrade to 1.0.2, erase the firmware and write the 3.14.08_G firmware to the baseband, then upgrade back to 1.1.1 to get service again. Search the forums, the directions are out there.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I had the no service issue when I unlocked a 1.0.2 phone with anySIM 1.0.2. The issue showed up the first coupe hours I had the phone, then it stopped. I did absolutely to the baseband. I truly believe its and issue with your service provider not supporting the phone properly. Just give it some time and see if it changes. If not then you may have a more serious problem than I did.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by belcorriko View Post
    You'll have to downgrade to 1.0.2, erase the firmware and write the 3.14.08_G firmware to the baseband, then upgrade back to 1.1.1 to get service again. Search the forums, the directions are out there.
    I had the same No Service issue and that was exactly what I did to fix it.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-28-2012, 10:27 AM
  2. Unlocked/Jailbroken Iphone 3g "No Service"
    By kstrieg in forum Redsn0w
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-2011, 09:26 PM
  3. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  4. Working unlocked iPhone - now "no service". Please help.
    By iflash in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 09-29-2007, 12:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-20-2007, 10:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:20 PM.
twitter, follow us!