Results 1 to 5 of 5
Discuss Invalid Sim, No Network Bars at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have started again restored to 1.1.3 then downgraded to 1.1.1 jailbreak + activate, upgrade ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default Invalid Sim, No Network Bars

    I have started again restored to 1.1.3 then downgraded to 1.1.1 jailbreak + activate, upgrade to 1.1.2 jailbreak + activate, installed BDS, Terminal, SSH, run gunlock, run with no errors, downgraded bb to 4.02.13, but still get error invalid sim!! any ideas???
    Buzz

    UK iPhone 1.1.4 On Orange
    Was 1.1.2 OOTB



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This is just a guess, but did you orginally ACTIVATE this phone carrier that supports the iPhone in your area?

    I purchased an iPhone 1.1.2 OTB that was already activated with AT&T, and when I tried using a SIM solution, I got this error everytime when inserting a NON AT&T sim.

  3. #3
    Senior Professional Array Stewcp's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    298
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Have you ran the 'bricktool'

    See this guide for further details http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=28481
    3G iPhone 8GB, 3.0
    O2 UK Price Plan

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i also get the same thing...

    i ran an unlock script by rippa. everything went fine. restarted my phone and no luck.

    so i tried again and this time used the bricktool. still no luck

    my iphone is activated my at&t? is that a problem?

    i went from otb 1.1.2 to 1.1.1 to jailbroken 1.1.2.

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i have tried the bricktool. does not seem to work, the strange thing is that if i downgrade back to 1.1.2 with 4.02.12 my turbo sim is not working where it was before, i cannot even get in to the sim menu

    the phone has never had a geuine sim in it

    any ideas??
    Buzz

    UK iPhone 1.1.4 On Orange
    Was 1.1.2 OOTB


 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3G no signal bars?
    By hobbs in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 9
    Last Post: 10-07-2010, 09:07 AM
  2. No bars, service! Help
    By prncess23 in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 05-14-2009, 08:33 AM
  3. No bars without yellowsn0w ?
    By kompuntu in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2009, 06:02 PM
  4. INCORRECT SIM, No Signal Bars
    By mikebuzz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 02-10-2008, 03:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:06 PM.
twitter, follow us!