Results 1 to 4 of 4
Discuss Installer doesnt work, shows blank screen at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; i followed the guide on this forum using touchfree and anysim to unlocked/activated/jailbroken OTB 1.1.1 ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Arrow Installer doesnt work, shows blank screen

    i followed the guide on this forum using touchfree and anysim to unlocked/activated/jailbroken OTB 1.1.1 iphone, everything works very good, thanks to the guide. but i gave my phone to my brother and he went to http://jailbreakme.com on the iphone, now when he clicks on installer it only shows a blank screen. does anyone knows why and how to fix it?
    Last edited by claudiuslu; 11-20-2007 at 05:24 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    412
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    try idemocracy 2, search for it and download, once it is downloaded, launch it, click jailbreak+extras, then enter your iphone's ip, assuming u have ssh, click the extra tab, and then click fix installer.app, what it does is reinstall installer and corrects permissions problems. Once u have the new installer search for installer 3.0 in the list of packages and update.

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can i use touchfree? or was it anysim? i think one is to unlock the phone and the other is to jailbreak it and install installer. dont know which one is it.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    please someone help me!!!!!!!!!!!!!!!!11

 

 

Similar Threads

  1. Light blue screen followed by blank screen
    By huhwha25 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 02:58 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-01-2009, 10:22 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 02-18-2009, 08:40 PM
  4. installer doesnt work
    By waczko in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 06:51 PM
  5. installer problem : V3.0b4 installed on 1.0.2 doesnt work after 1.1.1 upgrade
    By TahitianFreak in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2007, 09:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:50 PM.
twitter, follow us!