Results 1 to 2 of 2
Discuss iNdependence 1.2.3 + anySIM 1.1.1 = No youtube? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; "You must first connect to iTunes with an Internet Connection to enable YouTube" Guys, need ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iNdependence 1.2.3 + anySIM 1.1.1 = No youtube?

    "You must first connect to iTunes with an Internet Connection to enable YouTube"

    Guys, need help. Should I replace the three files and the youtube lockdownd?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Works fine for me via WLAN.
    1.0.2 upgraded to 1.1.1, avcivated / unlocked using Indipendence 1.2.3, AnySIM 1.2.

    German Eplus network

 

 

Similar Threads

  1. YouTube with iNdependence and anySIM...
    By JCMA90 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 10-29-2007, 07:24 AM
  2. Youtube issue (independence 1.2.5/ anysim 1.1)
    By Oecher in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 10-26-2007, 05:31 PM
  3. iNdependence 1.2.3 + anySIM 1.1 - can I restore in iTunes?
    By jialuolu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2007, 02:59 AM
  4. iNdependence 1.2.1 Youtube PLEASE HELP
    By NJDevils44 in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 09-16-2007, 08:39 AM
  5. youtube after using iNdependence 1.1.1
    By patelpritesh007 in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2007, 09:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:07 AM.
twitter, follow us!