Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Discuss Incorrect SIM?? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; i think its a pretty obvios question but... im getting incorrect SIM after i ran ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tiuana
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default Incorrect SIM??

    i think its a pretty obvios question but...

    im getting incorrect SIM after i ran anySIM......, i restored it again to 1.0.2. (original firmware of the phone)... ran anySIM again... incorrecto SIM...

    did a virgin restore of the bb with the bbupdater and ieraser and all that stuff...

    ran anysim again... like the previos times it said the phone was succesfully unlocked... getting incorrect SIm again!!!

    maybe im tired.. but i just been having problems for 3 hours.. the bad thing is that the phone was working perfectly! but i updated it to 1.1.1. for the volume fix..

    any pointers?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Ljubljana, Slovenia
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am having the same problem. Incorrect Sim with AnySim 1.1.1 on 1.0.2 and on 1.1.1. Phone was revirginized and restored.
    Any ideas?
    Thanks.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    346
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    26

    Default

    Unlocked is only 1 part. BTW, stupid to run anysim twice in a row.
    It was unlocked the first time, you just need to activate properly before the phone can use your non AT&T sim.
    If your on a mac, use independence. Don't forget to activate (with the sim you are going to use) and sync with itunes in 1.0.2 and then upgrade, activate (with the sim you are going to use).
    Most likely you used the patched lockdown in the past and upgraded. patched lockdown in 1.0.2 will result in not getting activated in 1.1.1. So use an app that not patches lockdown, but activates properly with your sim you want to use.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tiuana
    Posts
    79
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    well, i think i have tried every move here, maybe im missing something....



    incorrect Sim

    btw im working on it with 1.0.2. (wich is the original fw on the iphone)

  5. #5
    Rookie Array undnyc's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my phone is not working just gives me Incorrest Sim and i have AT&t SIM CARD


  6. #6
    Rookie Array undnyc's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    anybody????

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Same problem

  8. #8
    Professional Array ReVan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    56
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Upgrade to v1.1.1 > Downgrade > Downgrade Baseband > Use REVIRGINZER guide > Unlock with anySIM v1.1
    ░▒▓█ Working iPhone v1.1.3
    ░▒▓█ Call In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ SMS In/Out ► Yes/Yes
    ░▒▓█ WiFi/EDGE ► Yes
    ░▒▓█ YouTube App ► Yes
    ░▒▓█ Voicemail ► Yes
    ░▒▓█ [MOD] iVolume v2.0 beta ► Yes

  9. #9
    Rookie Array undnyc's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i cant downgrade baseband....it just stays on 04.01.13_G

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by betomxl View Post
    i think its a pretty obvios question but...

    im getting incorrect SIM after i ran anySIM......, i restored it again to 1.0.2. (original firmware of the phone)... ran anySIM again... incorrecto SIM...

    did a virgin restore of the bb with the bbupdater and ieraser and all that stuff...

    ran anysim again... like the previos times it said the phone was succesfully unlocked... getting incorrect SIm again!!!

    maybe im tired.. but i just been having problems for 3 hours.. the bad thing is that the phone was working perfectly! but i updated it to 1.1.1. for the volume fix..

    any pointers?
    Restore Activate through Ibrick Install Pacay and ok !


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Incorrect SIM
    By upsett3r in forum PwnageTool
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2008, 08:35 AM
  2. [All FW] Incorrect SIM
    By godspeedchu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 04-02-2008, 07:09 AM
  3. incorrect sim
    By nani in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 11-08-2007, 11:00 PM
  4. Incorrect Sim
    By mishad7 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2007, 10:54 PM
  5. Incorrect Sim!!!
    By djangelx in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2007, 07:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:08 PM.
twitter, follow us!