Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss Idiotic mate driving me nuts!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi there. Thanx to the iPhone Dev Team for really freeing my iphone. I live ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Accra, Ghana, Ghana
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Idiotic mate driving me nuts!!

    Hi there. Thanx to the iPhone Dev Team for really freeing my iphone. I live in Ghana and i suspect i probably had the first working iPhone down here.

    I did an unlock for a mate of mine a month ago. He had a 1.1.1 iphone with serial 7T740******. In spite of clear and repeated warnings never to do the 1.1.2 update, the bugger went ahead and did it. Now he cam back whining about how his iphone wasnt working.

    Anyways, i was wondering:
    1: Do i need to do a revirginise and/or a baseband restore?
    2: or can i just do a downgrade, jailbreak and run oktoprep, then upgrade back to 1.1.2 and rund anysim?

    Please let me know what the best course of action is.
    Last edited by ga5im; 12-26-2007 at 12:04 PM.



  2. #2
    Advanced Array zolly's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    154
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    You should remove part of the serial number when posting in a public forum.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Accra, Ghana, Ghana
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the info.
    However, i did a restore to 1.1.1 in order to rejailbreak the iphone and now, after i select the wifi network and go to jailbreakme.com, the iphone refuses to finish loading the site up. When i reboot the iphone, it cannot detect any wifi networks.
    Any help with that?

  5. #5
    Advanced Array zolly's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    try and restore and start again


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Accra, Ghana, Ghana
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    tried that 5 or six times so far
    One other thing...
    Do i need to unlock again? or should i just run oktoprep and then upgrade to 1.1.2?

  7. #7
    Advanced Array zolly's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    you only need to jailbreak on 1.1.1 the install oktoprep

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Accra, Ghana, Ghana
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the info. Will try to get the damn thing working asap. I will post the results soon as i am done

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    64
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    is your baseband corrupt? unknown wifi, BT MAC addresses? you can even downgrade to 1.0.2->oktoprep(or manul method on my blog)->UPDATE to 1.1.2->unlock with anysim 1.2.1u, if you are having problems with 1.1.1 jailbreak, wifi
    iPhone 4 (ios 4.1, simfree, jailbroken)

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Accra, Ghana, Ghana
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Status Update: i finally got a stable wifi connection, installed the baseband restore from i.unlock.no and it worked like a charm. Back on track! Thanks for the gr8 advice


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Problem driving me nuts
    By A7medmido in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-30-2010, 06:37 PM
  2. Please help me!! Commandline driving me nuts!
    By supasnashbuhl in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2010, 02:47 AM
  3. this is driving me nuts!
    By ed_423 in forum iPhone 3G
    Replies: 3
    Last Post: 11-24-2009, 06:16 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-25-2007, 04:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:29 PM.
twitter, follow us!