Results 1 to 4 of 4
Discuss HELP PLEASE: ON 1.1.1, AnySim not working at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Sorry but ive been browsing through these forums for hours... heres my situation: Had a ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default HELP PLEASE: ON 1.1.1, AnySim not working

    Sorry but ive been browsing through these forums for hours... heres my situation:

    Had a bricked phone on 1.1.1
    Downgraded to 1.0.2
    Virginized
    Updated to 1.1.1
    TIFF Exploit, activated 1.1.1
    Installed and ran anysim


    now my phone is NOT unlocked, it still says incorrect sim.

    also, my IMEI reads 0049

    any help??



  2. #2
    Senior Professional Array Gibberish's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    178
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Which method did you use to revirginize?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Don't you need the geomaker.exe prog to make the loader for your specific IMEI? (or something like that...)

    Try this...
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=12052

    The only thing is that that server (http://217.226.211.185:49973..blah blah) is supposedly gone, and I'm not sure what to do about it....
    Last edited by kramer2k; 11-02-2007 at 03:28 AM.

 

 

Similar Threads

  1. [1.1.1][Problem][AnySIM not working!]
    By dipznpipz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 06:10 AM
  2. [anysim] anysim 1.2.1u for 4.02.13G not working
    By imom in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 01-20-2008, 07:29 PM
  3. AnySim not working with 1.1.1
    By iwantiphoneworking in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-2007, 01:57 PM
  4. Anysim 1.0.2 Not Working!!please Help
    By iMania in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2007, 04:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:59 PM.
twitter, follow us!