Results 1 to 8 of 8
Discuss Help!! I think I've done something terribly wrong. at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, Ok ... so I was running 1.1.1 unlocked using anysim. Used iClarified to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help!! I think I've done something terribly wrong.

    Hi all,

    Ok ... so I was running 1.1.1 unlocked using anysim. Used iClarified to update to new firmware (I have 3.9 bootloader, so used right firmware in iClarified list). Then installed anysim.

    Problem: I had hid the previous version of anysim using customize, but then uninstalled customize. At this point, I couldn't reinstall customize .... error kept presenting.

    So I restored to version 1.1.1 using iTunes thinking I could could reinstall customize, then anysim and be fine.

    Problem is I can't seem to get to jailbreakme.com and independance is presenting an error when trying to activate.

    I'm following the instructions for jailbreakme.com, but when I restart the phone, it doesn't seem to reconnect to the wireless network, so when I get back to the contact, Safari still can't connect.

    Suggestions?

    Please help.
    B



  2. #2
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    just take it easy and don't panic.
    you are now at 1.1.1 right.
    do the *#307* trick and etc ...
    use http://i.unlock.no for your jailbreak instead of jailbreakme.com

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    207
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by bmelnick View Post
    Hi all,

    Ok ... so I was running 1.1.1 unlocked using anysim. Used iClarified to update to new firmware (I have 3.9 bootloader, so used right firmware in iClarified list). Then installed anysim.

    Problem: I had hid the previous version of anysim using customize, but then uninstalled customize. At this point, I couldn't reinstall customize .... error kept presenting.

    So I restored to version 1.1.1 using iTunes thinking I could could reinstall customize, then anysim and be fine.

    Problem is I can't seem to get to jailbreakme.com and independance is presenting an error when trying to activate.

    I'm following the instructions for jailbreakme.com, but when I restart the phone, it doesn't seem to reconnect to the wireless network, so when I get back to the contact, Safari still can't connect.

    Suggestions?

    Please help.
    B
    Start all over again - Virginize your iPhone and go through the Upgrading process 1.0.2 ->1.1.1 ->1.1.2

    READ all the steps and Understand what you MUST have installed first - Don't start thinking you can do something later (You just did this and hit the big BRICK wall)

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Might have just panicked a bit there

    Not sure if I took the right steps, but this is where I am now.

    Downgraded to 1.0.2, used independance to jailbreak and install ssh, installed installer, installed anysim 1.3 -> Airplane mode -> Ran anysim ..

    Completed, and said unlock successful.

    Installed BSD Subsystem

    Now installing 1.1.3 soft install (all installer downloads except bsd are from iClarified source).

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hmmm .... just realized I can't just go from 1.0.2 to 1.1.3 ....

    I currently have 1.0.2 JB and unlocked (Modem Firmware is 4.03.13_G). What are my next steps .... or should I find the reverganizing steps and go from the beginning?

    Why do I mess with this stuff ... 1.1.1 was working lol


  6. #6
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    your phone is working right?
    I just want to confirm that you bband is unlocked.
    If yes, you can update to 1.1.1 (shift-update) via itunes.
    after that, jailbreak & activate . your phone should still work because the shift-update does not change (downgrade) your baseband.

    after the 1.1.1 update, you can oktoprep and shift-update to 1.1.2 and jailbreak + activate again. And again, your phone should still work.

    At 1.1.2, you can do the soft update to 1.1.3

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi again,

    Just a quick thank you for you help calming me down last night.

    So I ran the soft update for 1.1.3 from 1.0.2 unlocked and of course it didn't work.

    From there, I did a software restore to 1.1.1. Jailbreak ... oktoprep .. upgrade to 1.1.2 ... then soft update to 1.1.3 ... sync fix ... everything is now working!!

    So here is a list of the steps I took to get from an AnySim unlocked 1.1.1 to AnySim unlocked 1.1.3:

    iClarified Baseband Upgrade for 3.9 bootloader
    iClarified AnySim 1.3 download (I had hidded AnySim using customize, and then uninstalled anysim prior to this step, so the downloaded application didn't have an icon)
    Restored to 1.1.1
    Restored to 1.0.2
    Jailbreak (Inependance)
    SSH
    Installed installer
    Ran anysim 1.3
    Ran soft update to 1.1.3 from iClarified ... it failed.
    Restored to 1.1.1
    Jailbreak using http://i.unlock.no
    Installed Oktoprep
    Upgraded to 1.1.2
    Used the java jailbreak from conduit
    Ran soft update to 1.1.3 from iClarified
    Ran sync fix for 1.1.3 from iClarified.

    The phone is now 1.1.3 and anysim unlocked on 04.03.13_G firmware.

    I know this wasn't the best way for me to do things ... From my original settings (Anysim 1.1 Unlocked 1.1.1 phone) I should have istalled Oktoprep, upgraded to 1.1.2, jailbreak, softupdate, anysim, sync fix.

    At least it worked.

    B

  8. #8
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    GREAT !!!.... You did everything right !!!

 

 

Similar Threads

  1. Snow Leopard Installed But Lags TERRIBLY!
    By grahfex in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 05-31-2011, 11:14 PM
  2. [appstore] [Solved] app hanging terribly on install
    By anewkindofarmy in forum AppStore Software
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 09:20 PM
  3. something wrong with 1.0.2
    By Christian666 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-2008, 11:23 PM
  4. what's wrong??
    By bobhope in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2007, 08:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:16 AM.
twitter, follow us!