Results 1 to 3 of 3
Discuss [Help] - have i bricked my iphone - IMPORTANT - Script running over and over again! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I've been trying some things now.. lately i ran ibrikr and i press " boot ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation [Help] - have i bricked my iphone - IMPORTANT - Script running over and over again!

    I've been trying some things now.. lately i ran ibrikr and i press " boot in recovery " and such, and now the phone is just running som sort of script over and over again, it looks like a commando promt, or something like that.. and then it resets and do the same again.. i dunno what to do.. i can't do ANYTHING.. any solutions? anything that can stop those scripts from happening.. please help! : /

    - I am online on Msn right now, and i wouldm appreciate your time! if u could help me out! matmatthisen@hotmail.com
    Last edited by Donni; 02-09-2008 at 08:33 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the trick here is to get it into DFU restore mode. It sounds tricky, almost impossible but I've done it.

    The code should run for like 15 seconds, then stop,...now...the APPLE logo comes up for a second...when you see this HOLD POWER AND HOME....count to 10 seconds, release Power, keep holding home until you get into restore mode.

    You might have to alter the times, use a stopwatch, or try over and over again, but you will be able to get it back into restore

    Cheers

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by rob99sp View Post
    the trick here is to get it into DFU restore mode. It sounds tricky, almost impossible but I've done it.

    The code should run for like 15 seconds, then stop,...now...the APPLE logo comes up for a second...when you see this HOLD POWER AND HOME....count to 10 seconds, release Power, keep holding home until you get into restore mode.

    You might have to alter the times, use a stopwatch, or try over and over again, but you will be able to get it back into restore

    Cheers
    okay, i've done it thanks!!! but what do i do now? :O

 

 

Similar Threads

  1. stuck on Running script HELP!!!!!
    By chrisjeymy1 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2010, 09:42 PM
  2. problem - running script from springboard
    By Luki14 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2009, 11:17 PM
  3. output script running from springboard
    By spitphire in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2009, 11:50 AM
  4. Running a script for a incoming call
    By t0pcat in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2007, 09:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:40 AM.
twitter, follow us!