Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
Discuss have i screwed myself!!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Just thought I'd update... I'm not sure what caused all of this all I know ...
  1. #21
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Just thought I'd update...

    I'm not sure what caused all of this all I know is I tried to use this method because youTube was not working...

    I restored my phone using iTunes but unplugged the phone before the activation through iTunes. Then used the *#307# to activate the phone then jailbreak install appsnap...popped in the TMO sim card and got service right away installed BSD subsystem and then SMB -- go to youTube and got a whole new message i've never seen before "you must first connect to itunes with an internet connection to enable youtube".... so back to square one unless anyone has more idea??


  2. #22
    Senior Professional Array jawnsixteen's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Boston
    Posts
    151
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Quote Originally Posted by rajaksingh View Post
    Just thought I'd update...

    I'm not sure what caused all of this all I know is I tried to use this method because youTube was not working...

    I restored my phone using iTunes but unplugged the phone before the activation through iTunes. Then used the *#307# to activate the phone then jailbreak install appsnap...popped in the TMO sim card and got service right away installed BSD subsystem and then SMB -- go to youTube and got a whole new message i've never seen before "you must first connect to itunes with an internet connection to enable youtube".... so back to square one unless anyone has more idea??
    i had the same problem as you, go to the bottom of this thread and follow the youtube instructions, it worked for me.

  3. #23
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Remove your SIM card, then restore with 1.1.1, do the Jailbreaking, activation without the SIM card. The problem is with iTune activate your ATT sim right away. I had the similar problem.

  4. #24
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any other way rather than going through the whole process again??

  5. #25
    peu
    peu is offline
    Respected Professional Array peu's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buenos Aires Argentina (I like ribs)
    Posts
    501
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by rajaksingh View Post
    Just thought I'd update...

    I'm not sure what caused all of this all I know is I tried to use this method because youTube was not working...

    I restored my phone using iTunes but unplugged the phone before the activation through iTunes. Then used the *#307# to activate the phone then jailbreak install appsnap...popped in the TMO sim card and got service right away installed BSD subsystem and then SMB -- go to youTube and got a whole new message i've never seen before "you must first connect to itunes with an internet connection to enable youtube".... so back to square one unless anyone has more idea??
    Search the unlocking guides for the youtube certificates: data_ark.plist, device_private_key.pem and device_public_key.pem
    then fire up winscp or the program you use to browse the iphone files and go to:
    /private/var/root/Library/Lockdown

    make a backup of the files there and replace them with the ones you downloaded from searching the guides.

    reboot

    Youtube should work now.

    5>evaders>JB 6.12
    4S>5.01>>5.11>redsnow>JB 5.1.1
    4>Limera1n B1>4.3.2>IOS5 GM>redsnow>JB 5.0
    3GS>blackra1n RC3>3.1.2>Spirit>Unlock 3.1.2>Jailbreakme.com>Ultrasn0w 2.0>JB 4.01
    3G>redsn0w 0.72>ultrasn0w>Unlock 3.0>pwnage 3.14>JB 3.1.2
    2G>hardware unlock>elite-team virginizer>upgrade to 1.1.1>toc2rta JB>anysim 1.1>unlock 1.1.1>Restored to 1.1.3>Ziphone 2.2>Unlock 1.1.3>Modified Ziphone>iClarified unlock patch>Unlocked 1.1.4>QuickPWN>2.0.2>2.1>2.2>2.2.1>redsn0w 0.71>JB 3.0


  6. #26
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    @rajaksingh,
    I'm glad that you have the SIM issue resolved. good work.

  7. #27
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    dtube + others...

    Thanks for all the help...don't have time for the youTube thing right now I'll give it another shot later on === need my phone running for the next few days...

  8. #28
    Senior Professional Array ag_oo7's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    474
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am looking for "lockdownd patched 1.0.2" for downgrading to 1.0.2 . Please urgently post the link.

  9. #29
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    this patched lockdownd is inside PACAY package.

  10. #30
    Senior Professional Array ag_oo7's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    474
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes I know but I meant what is the download link for PACAY package. In the same site link to this PACAY is not working. Anywhay I don't need it anymore because I found it inside "kengz-unlock111-pack" package and downgraded my 1.1.1 to 1.0.2 but now PC doesn't recognize my iPhone when I conect it to the PC. Seems modem baseband needs also to be downgraded. I need procedure for this now.


 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Help please...think I screwed up my 3GS
    By KnowNothin in forum iPhone 3GS
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2011, 10:26 AM
  2. Ok so I screwed up....again
    By badboymn in forum Redsn0w
    Replies: 3
    Last Post: 07-15-2009, 03:48 AM
  3. Am I screwed ?
    By zener in forum General
    Replies: 11
    Last Post: 11-26-2007, 09:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:45 PM.
twitter, follow us!