Results 1 to 3 of 3
Discuss Goes dead after "autolock" at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hey guys I have a 1.2 jailbroken and turbosimmed. Everything seemed to be working fine ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Goes dead after "autolock"

    Hey guys I have a 1.2 jailbroken and turbosimmed. Everything seemed to be working fine except 2 things.
    1. Anytime the phone is not on the charger and "self-locks" after 1 minute , or i press the button, the screen goes black as usual and then pressing the home button does nothing. The screen stays black no matter what buttons you press,
    so i have to hard reboot it every time. I have no idea what to do , will upgrading o 1.3 via Installer going to chage something
    2. The camera doesnt want to work . The App starts and it just stays without doing anything , so i have to hard-reboot the phone.

    Btw . The phone was jailbroken and activated and turbosimmed , before the SW unlock came out.
    I am in US so i dont think iWorld will change something ( but i tried anyway , no change)

    Any help ?



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Had the same. Reboot helped in my case

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    When you say reboot, do you mean something else than holding the 2 buttons for 10sec, because i did that like 20 times since last night , and no change.

 

 

Similar Threads

  1. Iphone dead strip stucked "slide to unlock"
    By Gibs1980 in forum Redsn0w
    Replies: 7
    Last Post: 04-26-2010, 06:05 PM
  2. dead strip stucked in "slide to unlock"
    By Gibs1980 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2009, 05:41 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 02-19-2008, 07:32 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-03-2007, 10:14 PM
  5. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:31 AM.
twitter, follow us!