Results 1 to 2 of 2
Discuss EDGE issues at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hello. I unlocked a 4GB iphone about 2 hrs ago. All seems to work except ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cupertino
    Posts
    203
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default EDGE issues

    Hello. I unlocked a 4GB iphone about 2 hrs ago. All seems to work except for EDGE on T-Mobile. I have the EDGE menu under networks and it is set up correctly. However, the phone keeps on telling me i do not have EDGE or i am not subscribed to it. I see the "E" next to the T-Mobile logo on the top left. I know i have the total internet plan and the same Sim card works with full access on another 8GB iPhone. What should i do? Restore via iTunes and start the unlocking process again? By the way, i used iphoneunlocktoolkit in combination with an old version of itunes. After that, ibrickr did not recognize the phone so i switch to WInstaller and it jail broke the phone. I then proceeded with the usual Apptapp, PACAY and ibrickr steps and all was completed. The weird thing is that at one stage, i remember seeing a message on the phone itself about "AT&T activation". I just ignored it and proceeded.
    Last edited by famac!; 09-23-2007 at 12:22 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cupertino
    Posts
    203
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    Problem solved. Cleared APN and entered it again. All is well now.

 

 

Similar Threads

  1. [Problem] issues with WI-FI & Edge
    By paddy_c01 in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 10-28-2008, 03:12 AM
  2. [1.1.4 OTB] Ziphone 2.6 > YouTube / EDGE issues
    By El Capo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2008, 08:43 AM
  3. [1.1.1] TMobile EDGE issues
    By whatsit0107 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 03-08-2008, 10:16 PM
  4. Having issues with EDGe setup
    By devilhead_satish in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2007, 04:19 AM
  5. Issues with EDGE on a Pre-Paid iPhone Plan?
    By kiwiirwin in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2007, 06:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:35 AM.
twitter, follow us!