Results 1 to 10 of 10
Discuss Do not find any WLAN - WLAN Problem at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hallo, i bought a brand new 1.1.1 iPhone and did the jailbreak with jailbreakme.com. Everything ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default Do not find any WLAN - WLAN Problem

    Hallo,

    i bought a brand new 1.1.1 iPhone and did the jailbreak with jailbreakme.com.
    Everything was fine.

    I don't know if vibrate was working before, but now my phone does not vibrate.

    The next big Problem. I do not finad any WLAN. On my second iPhone (also 1.1.1) everything is working.

    So i decided to downgrade to 1.0.2, flash the old modem firmware and than to upgrade to 1.1.1. Did not solve the Problem. Also the Update to 1.1.2 didn't help.

    Can anybode help me please?
    Would be really great.

    Thank you very much.
    And sorry for my bad English.

    Christopher


    Some more facts:
    I have a right IMEI and Wi-Fi Address and my Modem Firmware is 04.02.12_G, Firmware 1.1.2
    Last edited by Bonzo87; 11-24-2007 at 12:37 AM.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    please help me.
    Do you have a solution/idea?

  3. #3
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I don't know....
    obviously the wifi was working because you had it to do the jailbreak.

    Did you install anything on the phone?

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    70
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    the wifi was working and i did the jailbreak via jailbreakme.com
    Only BSD Subsystem, SSH and Installer was running.
    Of course AnySim to unlock it. But i have removed it after i unlocked the phone.

    My dad have used the phone. He did not install anything.

    Tried downgrade, upgrade, downgrade baseband and so on. I also tried the new 1.1.2 update.
    Did not solve it.
    I activate WLAN but i don't find any. On the other iPhone all is working.

    If it is a hardware issue, do you have a adress to send it in?
    I am from Germany, so it would be great if i could send it in here.

    Thanks

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    135
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    i have the same problem dunno how to solve it.
    Even tryed to virginize it withoutsuccess.
    If u can bring it to apple German support let me know il'l do the same in FRANCE
    1) C2D E2160@3Ghz | MoBo: ASUS P5E-VM DO | Chipset: ICH9 | No Onboard LAN Intel | Wifi: NetGear WPN311 (recognized as Airport Extreme) | Sound: ALC883 but no 5.1 ch atm | Memory: 2 Gb RAM | Geforce 8600 GT 256 MB/CE/QI | HD: SATA 160GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8

    2) C2D E6600@3.53Ghz | MoBo: ASUS P5K | Wifi: RT2500USB | Sound: Onboard ALC883 | Memory: 2 Gb RAM | GeForce 8800GT 512 MB/CE/QI | HD: SAMSUNG SATA-II 500GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8


  6. #6
    Defender@work
    Guest

    Default

    Hi @ll,

    had the same problem with a 1.1.2 OOTB when i downgraded to 1.0.2.
    Before WiFi was working.
    I then decided to do a Update ( with itunes ) back to 1.1.2 and WiFi was back.
    Then I've downgraded again, this time on 1.1.1.

    So right now the 1.1.2 OOTB is running FW 1.1.1 activated, jailbreaked and WiFi is working fine.

    However, it's not unlocked due to the new bootloader.

    Best regards from switzerland - The country where you can't buy an iPhone official before March 2008.

    Defender@work

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    i have an iPhone in 1.1.1 and the Wi-Fi don't found any WLAN too. This is the same on 1.0.2 and 1.1.2 firmware. It's work well since one month and they don't find any WLAN just like this, just after uninstall some iApp-a-day applications...

    If someone found a solution, i take it. On frenchiphone, someone has found a trick with some iPhone files like : com.apple.Preferences.plist that can be found in /private/var/root/Library/Preferences/

    but i think it doesn't because theses files will be propably replace when we restore the firmware, if anyone can confirm...

    We have to know what kind of problem is it : hardware or software ?

    (Sorry for my french's english)...

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default


  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nothing...

  10. #10
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    no idea.
    try settings, general, reset, reset network settings..


 

 

Similar Threads

  1. WLAN and DRIVER Problem
    By mertimaxi in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2009, 03:30 PM
  2. Acer Aspire 5735Z-423G32N WLAN PROBLEM
    By jcx in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2009, 01:22 AM
  3. wlan problem RTL8187B (iDeneb 10.5.5)
    By rhanu in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 12-28-2008, 03:58 PM
  4. WLAN Problem - doesn't work ANYMORE
    By supream in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2008, 12:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:33 AM.
twitter, follow us!