Results 1 to 4 of 4
Discuss DEV(1.1.3) JB SMS Tones wont Play at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I just redid my phone using the official JB to 1.1.3 and anySIM 1.3 everything ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default DEV(1.1.3) JB SMS Tones wont Play

    I just redid my phone using the official JB to 1.1.3 and anySIM 1.3

    everything works but I cant hear the SMS tones. I reset the settings and even tried to load custom tones via ssh but I cant hear any of them. Ringtones are fine even the ones I made that are 2-3min long. I installed BOSS tools to move the ringtones and apps to clear disk space but everything works that was moved.

    Its like the phone just cant find the files to play, If anyone has found a solution I would love to hear it. I know that Nates JB has a similar problem but when I was running on nates last week I had no problems.

    Help, I want my Metalocalypse SMS tones back.

    luke



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    this happened to me when i used nate's. i had to start over. i think it was because i had custom sounds using customize. i dont know if that is your problem too.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had replaced some of the sms tones with my own files, But I did a full restore to 1.1.1 so I dont know why my old modifications would effect 1.1.3

    Im totally stuck, I cant think of anymore methods to try. Unless someone knows how to view the location that the phone is looking for to find the sms tones as it could just be looking in the wrong folder or something.

    Go easy I'm a ceramic engineer so I learned what the computer components are made of and not how they work together, Hell I can't even write a program.


    luke

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh well screw it, Im back home on 1.1.2 and waiting for a more complete 1.1.3 JB solution. Since the new baseband has already been unlocked(For both BL 3.9 and 4.6 I might add...GO Dev team!) I cant imagine it will be much longer till there is a real OKtoPrep 1.1.3 out. The current solution has just too many flaws for the average user to install then reinstall 1.1.1->1.1.2->1.1.3 more than once to get the thing working. Did it once today and it took forever then i had to go back to 1.1.2 when it sucked.

    luke

 

 

Similar Threads

  1. Iphone wont boot, itunes wont restore
    By sarcastro in forum iPhone 3G
    Replies: 27
    Last Post: 11-18-2011, 09:45 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-18-2011, 01:45 PM
  3. MP4 File wont play
    By Myscarletwinter in forum AppleTV 1
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2009, 04:16 AM
  4. how to add more tones to the sms tones list?
    By ЀṾ g燎 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 10-24-2008, 07:55 AM
  5. [Problem]iPhone wont boot,wont restore
    By zanzalabs in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 03-31-2008, 12:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:28 PM.
twitter, follow us!