Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25
Discuss Common problems and their solutions at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Common Problems and their solutions: 1. I do not get some SMS notifications! --> Solution: ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manawatu, New Zealand
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Arrow Common problems and their solutions

    Common Problems and their solutions:

    1. I do not get some SMS notifications!
    --> Solution: No confirmed solution as of yet.


    2. I tried unlocking my iPhone but it came up with an error!
    --> Solution: Do a complete virgin restore (http://www.iphonegoboom.com/#restore). Then try another unlock method. Here are some good ones:
    Link: (For Windows) http://www.hackint0sh.org/forum/show...19&postcount=1
    Link2: (For Windows) http://www.hackint0sh.org/forum/show...71&postcount=1
    Link3: (For Mac) http://modmyiphone.com/wiki/index.ph...ck_OS_X_Part_1


    3. I want to customize the look of my iPhone, but I don't know how!
    --> Solution: (For Windows) Use an application called 'Summerboard'. Read more here: http://www.apptapp.com/summerboard/


    4. I have unlocked my iPhone, but YouTube still does not work!
    --> Solution: (For Windows) Download a program named PACAY here: http://www.linkhider.com/Txc5 . Extract the .RAR file somewhere on your computer, then open up the files and run the file named '(CLICK HERE) activate.bat' while your iPhone is connected.


    5. I get a strange "Call Forwarding Pop-Up" and it is annoying! How do I get rid of it?
    --> Solution: This is actually a feature of the iPhone, giving you the option to forward people to your voicemail if you don't want to talk to them. The proximity sensor automatically dismisses it. But if you still don't like it look here: http://www.hackint0sh.org/forum/show...t=7552&p=57475


    6. My 'Voicemail' button doesn't go to my Voicemail-box!
    --> Solution: Go to the 'Phone' section of your iPhone, select the keypad then press:
    *5005*86*XXXX# (Where XXXX stands for your Voicemail-box number)
    Now press the 'Call' button. Problem Solved!


    7. I have unlocked my iPhone, but I want to erase all data on it with removing the unlock!
    --> Solution: On your iPhone go to the 'Settings' menu, then go into 'General', then 'Reset' then tap 'Erase All Content and Settings'. This will erase all EDGE settings and Music etc. without removing unlock.


    8. I want to completely wipe my iPhone's memory and completely restore it including the unlock! (Virgin Restore)
    --> Solution: View this: http://www.iphonegoboom.com/#restore


    9. I am getting brackets ( ) in my phone numbers, and I don't want them!
    --> Solution: View this post: http://www.hackint0sh.org/forum/show...10&postcount=1


    10. ITunes will not recognize my iPhone, what do I do?
    --> Solution: Read this post: http://www.hackint0sh.org/forum/show...7&postcount=21


    11. I can't find the appropriate EDGE settings for my network!
    --> Solution: Have a look at this table: http://home2.btconnect.com/Taniwha/gprs.html


    12. I want to be able to switch off/on my SSH server!
    --> Solution: View this post: http://www.hackint0sh.org/forum/show...3736#post53736


    13. iTunes won't recognise my iPhone anymore!
    --> Solution: View this post: http://www.hackint0sh.org/forum/show...7&postcount=21


    Note: More will be added as I find more genuine solutions.
    Last edited by timehAndGod; 10-02-2007 at 01:59 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manawatu, New Zealand
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    If someone finds a good solution to a problem, then feel free to post it here and I'll add it to the list.

    Try and make sure the solution is one that people aren't having to much trouble using

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    to have the VOICEMAIL button calling your Mailbox (of course, visual Voicemail won't work), to to the PHONE section, select the keypad and enter:

    *5005*86*xxxx#
    (with xxxx being the number of your mailbox)
    followed by the CALL-Button

    After that you wil automatically call your mailbox when hitting the voicemail button

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for those solutions , they are very helpful, concerning point 3 and 4 is it ok to work them with vista or is this mac software?
    thanks

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manawatu, New Zealand
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by dhayek View Post
    thanks for those solutions , they are very helpful, concerning point 3 and 4 is it ok to work them with vista or is this mac software?
    thanks
    Thanks for pointing that out. Yes 3 & 4 are Windows programs


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    41
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry for bothering with questions, i unlocked via the unlock.no but making the procedure number4 am i just fixing youtube or reunlocking the phone? the reason i am asking is that my phone is working PERFECT , even the call id (with or wothout country code ) is working great, and i am afraid to mess everything for you tube.
    thanks

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manawatu, New Zealand
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by dhayek View Post
    sorry for bothering with questions, i unlocked via the unlock.no but making the procedure number4 am i just fixing youtube or reunlocking the phone? the reason i am asking is that my phone is working PERFECT , even the call id (with or wothout country code ) is working great, and i am afraid to mess everything for you tube.
    thanks
    Procedure 4 is for people with already unlocked iPhones, like you have for example.

    It will not mess up your other features

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    nr 7 fixed my EDGE and SMS ) You are my HERO!!! By the way my settings were deleted but music and contacts still there

  9. #9
    Senior Professional Array aPpLe_IpHoNe's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    GDL, MX
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    8. After unlocking (and right out of the box) the sound level in a call is very low!
    --> Solution: Take off the protective film that came with your iPhone, its blocking the earpice.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Manawatu, New Zealand
    Posts
    153
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by aPpLe_IpHoNe View Post
    8. After unlocking (and right out of the box) the sound level in a call is very low!
    --> Solution: Take off the protective film that came with your iPhone, its blocking the earpice.
    Is that serious or a joke? I've never come across someone having that problem myself.


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Ultrasn0w Version 0.9 > Tips to help fixing some common problems
    By n350z in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 0
    Last Post: 07-20-2009, 02:26 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-10-2008, 02:22 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-24-2007, 11:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:38 PM.
twitter, follow us!