Results 1 to 5 of 5
Discuss carrier logo incorrect shown, why? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hey guys, I unlocked an iPhone and now the carrier logo, in this case T-mobile ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default carrier logo incorrect shown, why?

    Hey guys,

    I unlocked an iPhone and now the carrier logo, in this case T-mobile is not correct shown instead there are some @@@@.

    Can you help me solving this problem please?

    Thanks a lot ,

    Lars



  2. #2
    Professional Array extra_crispy's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    i have the same problem...also with t-mobile
    in austria....this kinda sucks...
    OTB 1.1.2 iPhone
    Firmware 1.1.4
    Activated/Jailbroken/Unlocked
    Calls In/Out: Yes/Yes
    SMS In/Out: Yes/Yes
    WiFi/Edge: Yes/No
    Carrier: T-mobile A

    Youtube working...everything working yay

  3. #3
    Senior Professional Array huecobros's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Medellin, Colombia
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    LOL, guys just use the MAKE IT MINE hack from Erica Sadun, then you can put your own name there if you want to. or go to i.unlock.no for a tuto.

    peace

  4. #4
    Senior Professional Array smirkis's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    361
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    heuco's right, get make it mine from installer and make it say what u want.
    originally OTB 1.1.2 iPhone 4.6BL
    hActivated/Jailbroken/gUnlocked
    Tzones hacked
    T-Mobile USA

    now blackra1n'd 3.1.2

  5. #5
    Professional Array extra_crispy's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    worked great....got T-mobile now
    OTB 1.1.2 iPhone
    Firmware 1.1.4
    Activated/Jailbroken/Unlocked
    Calls In/Out: Yes/Yes
    SMS In/Out: Yes/Yes
    WiFi/Edge: Yes/No
    Carrier: T-mobile A

    Youtube working...everything working yay


 

 

Similar Threads

  1. Dell 1501 incorrect VRAM shown in profiler
    By zyiro in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2012, 02:34 PM
  2. [Cydia] Tmobile Carrier Logos (USA) - No More Carrier Logo
    By RiqTosh in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2009, 07:32 PM
  3. [Carrier] How to: Change ANY carrier logo!
    By Sassha in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 138
    Last Post: 09-07-2008, 08:40 PM
  4. Carrier Logo with 1.1.1
    By jcboiz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2007, 08:14 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-20-2007, 02:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:39 AM.
twitter, follow us!