Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
Discuss anySIM 1.1 error - slider doesn't work! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I uploaded anySIM 1.1 manually to my app folder on the iPhone with winSCP. When ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default anySIM 1.1 error - slider doesn't work!

    I uploaded anySIM 1.1 manually to my app folder on the iPhone with winSCP.

    When i run the app, it just enter the app, and no text box appears. And after a while it puts itself back to the springboard. The slider won't slide as well.

    My iphone: 1.0.2 with the old anySIM > virginized bb > upgraded to 1.1.1 (with iNdependence)

    Thanks in advance



  2. #2
    Board Hero Array gaz919's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    try using ibricker to upload anysim1.1 pxl it will work first time

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just set the file appsim in the appSIM.app to 07555. Then it will work

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how? And what file exactly?

  5. #5
    Senior Professional Array googs's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    423
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Use WinSCP and then find the file and right click>Properties and change it to 0755


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yey. Got it working! Thanks

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how do I set it to chmod 755 if I am using a Mac?

  8. #8
    Senior Professional Array aPpLe_IpHoNe's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    GDL, MX
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Hi,

    I'm having a lot of troubles here with a phone. I got a OTB 1.1.1, I jailbreak it and activate it using CARNAVAL, after that I uploaded the anySIM app with iDemocracy and unlocked it. But when I put the sim that I want to use, the signal goes from low to high and the to No Service. The phone also became very slow and lose sound.

    I restored like 6 times, jailbreak and activated it like 6 times. I also try to reflash the bb by uploading bbupdater, and the ICE03.12.06_G.epp files and ran the commands with mobile terminal but nothing seems to solve my problem. As matter fact, the phone now stays in No Service after I flash the bb.

    What else can I do? I already ran anySIM like 3 times with no luck in the last 2 times.

    Any help will be really appreciated!

    Thanks in advance!
    13 Unlocked iPhones and counting!!!

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    355
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    mine is set on 0755 both anysim 1.1 and anysim 1.1p

    buth both freeze up and i cant slide the unlock

    i have to reboot everytime, its so annoying

    i understand one of them, but both?

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    355
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    actually what do you change to 0755?

    the whole anysim directory or the file inside named anysim

    or both?


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-14-2010, 09:22 PM
  2. [Solution] Stuck at activation screen (when slider doesn't work)
    By tinhbantotvn in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 23
    Last Post: 03-18-2009, 05:56 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 10-25-2007, 10:49 PM
  4. Everythink ok , but in anysim Icant movethe slider to unlock...
    By bayerische in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 14
    Last Post: 10-08-2007, 04:37 AM
  5. anySIM Doesn't Work - unlock failed
    By MoTo77 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2007, 11:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:18 AM.
twitter, follow us!