Results 1 to 3 of 3
Discuss Anyone having the same problem?? Or no how to fix it? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Any help would be greatly appreciated! I have unlocked 3 iphones now without any problems ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Anyone having the same problem?? Or no how to fix it?

    Any help would be greatly appreciated!

    I have unlocked 3 iphones now without any problems using:

    http://modmyiphone.com/wiki/index.ph...lock#Get_Ready

    This third one which happens to be a 8gb I just bought for myself won't unlock properly!

    It unlocks completely and everything works including youtube, but when the phone goes into sleep mode and someone calls me it doesn't let me know there is a call. So I keep missing calls. I have called myself using another phone and it does nothing but as soon as I hit the bottom button and it comes out of sleep mode I see that I'm calling?! When I'm looking at the main screen and the phone isn't in sleep mode it rings no problem.

    Anyone?

    P.S. Whenever I typed in AT+CLCK="PN",0,"00000000" during unlock I always received an error so I just moved onto step 2 which is typing in AT+CLCK="PN",2.

    Is it possible that's why I have this problem?



  2. #2
    Board Hero Array gaz919's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,124
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    a few people have this problem, noone really knows why. some think its a hardware problem, sorry no fix yet

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the exact same problem!! It sucks because the Iphone is pretty much not usable like this! Let me know if you find a solution for this.

    Check out this thread:
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=7699

 

 

Similar Threads

  1. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-01-2008, 05:36 PM
  3. Screenshot Problem!! Photo Saving Problem!!
    By jamleezy in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2008, 09:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2008, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:31 PM.
twitter, follow us!