Results 1 to 3 of 3
Discuss 3.9bl restore works just fine to 1.1.2 but get 1603 with 1.1.3 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; im trying to update an unlocked 1.0.2 to 1.1.3 trying everything possible but 1.1.3 will ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 3.9bl restore works just fine to 1.1.2 but get 1603 with 1.1.3

    im trying to update an unlocked 1.0.2 to 1.1.3

    trying everything possible but 1.1.3 will not finish.
    i can go to 1.1.1 and 1.1.2 but 1.1.3 fails with error and apple logo.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Someone on Zibri's blog posted that if you're having problems with 3.9 that you should try verbose mode. This worked for me. I had been attempting running ziphone -a -j, and just getting the apple screen, so here's what I did:

    Restore the phone to 1.1.3
    at command prompt, run ziphone -a -j -v
    I let it do it's thing, and it worked.

    itunes was on at the time and I had the original AT&T sim in, but I don't know if those two things have any affect on it. This is with the latest ziphone archive (1.1).

  3. #3
    Senior Professional Array woomwireless's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Miami - FL
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by aarons6 View Post
    im trying to update an unlocked 1.0.2 to 1.1.3

    trying everything possible but 1.1.3 will not finish.
    i can go to 1.1.1 and 1.1.2 but 1.1.3 fails with error and apple logo.
    I have upgraded numerous 3.9's to 1.1.3 using the official upgrade from installer... Sometimes the phone freezes right before completion, but 99% of the time it will complete and reboot to a fully working 1.1.3. Also, be patient and let the apple logo display for up to 5 mins and then manually reboot the phone...

 

 

Similar Threads

  1. iPhone 3GS - 1603 error wont restore
    By Maul in forum iPhone 3GS
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2011, 09:19 PM
  2. Restore error (6) or (1603): ibooterwin result here, help me
    By iducga in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2008, 06:09 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-07-2007, 07:31 PM
  4. PLEASE HELP!!! ERROR 1603! :( i CANT RESTORE!
    By MexicanSnake in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2007, 07:18 AM
  5. Replies: 7
    Last Post: 08-17-2007, 07:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:43 AM.
twitter, follow us!