Results 1 to 5 of 5
Discuss [1.1.4] ZiPhone - Pairing Issue, what do I do now? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have a 3.9 bootloader, and I've just restored to 1.1.4. now when I tried ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4] ZiPhone - Pairing Issue, what do I do now?

    I have a 3.9 bootloader, and I've just restored to 1.1.4. now when I tried to jailbreak/activate it says there's a pairing issue. what can I do now?
    O2-UK = 嘔吐 (O2) = Chinese meaning puke



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Restore back to 1.1.3 and use ziPhone again.

  3. #3
    Senior Professional Array cortx7's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Curitiba - PR - Brazil
    Posts
    337
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Leave iTunes OPEN when you are using ZiPhone.

    iTunes must "see" your iPhone before you try to use ZiPhone, otherwise you won't be able to pair it.

    And once you start using ZiPhone, leave the iTunes window untouched, no matter what pops up there. Just let it be.

    Apple
    sucks.
    Microsoft rules.


    TurboSIM-like methods? No way.

    - Unlocked Week 47 1.1.3 iPhone, baseband 04.04.05_G.
    - Bought in Minneapolis, MN;
    - Currently on TIM carrier.

    I'm not here to find help. I'm here to help others and give back what I've learned from Hackint0sh.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks! it worked!
    O2-UK = 嘔吐 (O2) = Chinese meaning puke

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Having pairing issue when using Ziphone and Redsn0w

    Hi

    I'm having a pairing issue when I'm using Ziphone to do a Jailbreak my phone is connected to iTunes so I can't see the issue.

    I've also tried using Redsn0w and get when I get to the Browse for a IPSW bit I get the error (Unable to recognize speciefed IPSW)
    Every Restore I've downloaded I get this same error

    This is the 4th day now trying to do this can someone help a brva out
    I'm on o2 uk and trying to Jailbreak a Iphone 3g running 3.0.1 7A400

    Please Help

    If you can help either email on gav1976@hotmail.co.uk or holla back at me on here


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-08-2007, 12:37 PM
  2. Need help, i got stuck with a pairing issue with the apptapp
    By newyorker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2007, 04:23 PM
  3. Help! "failed, pairing issue" while running PACAY
    By amuse in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2007, 11:02 AM
  4. iActivator and pairing issue
    By jriff in forum Tools
    Replies: 20
    Last Post: 09-07-2007, 07:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:56 AM.
twitter, follow us!