Results 1 to 9 of 9
Discuss [1.1.4] very weak network and no service at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; i have iphone version 1.1.4 with modem version 04.04.05_g bootloader 4.6 somtimes have a very ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4] very weak network and no service

    i have iphone version 1.1.4 with modem version 04.04.05_g bootloader 4.6 somtimes have a very weak network and somtimes no service i installed bootneuter and i c this configuration
    version : 4.6
    neuter : on
    fakeblank : on
    unlock : on
    this is a configuration for that iphone

    plzanyway to repair this iphone ??



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    186
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Red face

    there are some method that can help you improve weak signal. Keep in mind that if none of this work for you then i suggest you to head over hw section.

    first one, try to put your setting in bootneuter to
    4.6
    neuter: on
    FB: off

    unlock: on

    Play with the setting for a while then after that head forward to general>setting> and reset network setting.

    second method, DFU your phone and do everything again(this include jailbreak,activate, unlock...etc...)

    third method, using pwnage tools(some1 claim that using this tools can improve your signal strength but others believe it is not). Anyway, everything is up to you.

    If none of those work for u, then it is time to head to hw section. Ok? hope this help.feel free to ask any question.
    Last edited by tinhbantotvn; 05-01-2008 at 08:00 PM.
    None

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by micmac2004 View Post
    i have iphone version 1.1.4 with modem version 04.04.05_g bootloader 4.6 somtimes have a very weak network and somtimes no service i installed bootneuter and i c this configuration
    version : 4.6
    neuter : on
    fakeblank : on
    unlock : on
    this is a configuration for that iphone

    plzanyway to repair this iphone ??
    if someone opened your phone, or at least remove the black antena cover, may be the capistor between antena and antena teminal get broken.

    i got 2 iphones with this cases, all i did is remove the broken cap, and short its conection.

    and network become full signal

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MAK_US1977 View Post
    if someone opened your phone, or at least remove the black antena cover, may be the capistor between antena and antena teminal get broken.

    i got 2 iphones with this cases, all i did is remove the broken cap, and short its conection.

    and network become full signal

    it's a new phone never opned and never worked before. after unlock with ziphone 3.0 comes this pb.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi

    ichecked all sw pb this phone not have sw pb it's 100% hw

    i have now poor signal 2 or 3 bars on 5 bars in same place another iphone have 5 bars i can make a call

    i cheked the little cap on the antenna and i change antenna and blank cable but always the same thing

    anyone have solution for this pb??


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MAK_US1977 View Post
    if someone opened your phone, or at least remove the black antena cover, may be the capistor between antena and antena teminal get broken.

    i got 2 iphones with this cases, all i did is remove the broken cap, and short its conection.

    and network become full signal
    Can you please post some images, or description of the capacitor you mentioned? and how you removed it? I have an opened iphone that never got signal and I think this would work.

    Thanks in advance.

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    71
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i've got same problem, stange is that if i remove the antena cover or move my phone about it usually gets better gotta be HW then...
    1.1.2 OTB-->1.1.4
    BL 4.6

    HW unlocked

    Wifi instability --> On
    Low signal issue --> On
    Solutions for issues above --> Off

    Hellbound Hackers

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    36
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello!

    I had same problem when I installed BL 4.6 on my OTB 3.9 iPhone on FW 1.1.4. Suddenly I had only 1/5 signal and all my friends around me normal one. I flashed back to BL 3.9 with BootNeuter and problem solved. Signal is back as it was.

    BR

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    71
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    nah, that didn't help... Really strange is that when I plug in the phone, usually signal goes to 5 bar... Gotta open it and check where is the problem
    1.1.2 OTB-->1.1.4
    BL 4.6

    HW unlocked

    Wifi instability --> On
    Low signal issue --> On
    Solutions for issues above --> Off

    Hellbound Hackers

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-28-2012, 10:27 AM
  2. Network Problem:- no service in 2g network
    By vinaypreet in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 11
    Last Post: 11-22-2011, 07:25 PM
  3. network service problem
    By renishpatel in forum limera1n (iOS 4.1 jailbreak)
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2010, 10:42 PM
  4. iphone 3G no network no service
    By abdeslam728 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2010, 12:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:11 AM.
twitter, follow us!