Results 1 to 3 of 3
Discuss [1.1.4] [Problem] No Service at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, Thanks for again reading this post. I do realize that there are a ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4] [Problem] No Service

    Hi all,

    Thanks for again reading this post. I do realize that there are a bunch of options (both hardware and software) regarding my issue.
    http://www.hackint0sh.org/forum/show...eption&page=27

    My issue happened in the 1.1.4 version- was fine for about 3 weeks after i upgraded from 1.0.2 (and i did virginize, then upgraded using iliberty+). However now i've lost service. I've tried downgrading, 1.1.4 to 1.1.1 and 1.0.2 but no luck, as after i restore with itunes, i get the 1015 error.

    I tried following
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=630

    But upon iBricker, it can't get it out of the recov mode, and i've tried using the tools in iLiberty (and ZiPhone - as a last resort). However, once it is stuck, i can refer it back to 1.1.4 and again do the works with iLiberty, just no Phone part.

    So i'm wondering if this is a software issue after all. I have the correct IMEI and i do have all the other components just "no service" or 1 bar - but same as no service.

    Thanks again for all advice!

    Cheers



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Adding on

    I also tried the bootneuter method, but also no luck =(
    To add to this, i have Wifi, and all other functions, just no phone. firmware says 04.04.05


    Also dug this up: not too sure on a complete solution. Can someone please add me on msn/ email:
    hong_jeffrey@hotmail.com and take me through the downgrading process? Thanks!
    Cheers
    Last edited by hongy; 07-10-2008 at 06:14 AM.

  3. #3
    Developer Array malhaar's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    187
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by hongy View Post
    I also tried the bootneuter method, but also no luck =(
    To add to this, i have Wifi, and all other functions, just no phone. firmware says 04.04.05


    Also dug this up: not too sure on a complete solution. Can someone please add me on msn/ email:
    hong_jeffrey@hotmail.com and take me through the downgrading process? Thanks!
    Cheers
    hey bro in liberty there is a package..called reflash baseband..flash it to 04.01.13, dfu restore at 1.1.1, revirginize, again dfu restore 1.1.4, jailbreak, activate, then unlock with unlock 1.1.4 in iclarified!
    good luck

 

 

Similar Threads

  1. Please help me !!! No Service problem
    By gruugar in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2011, 10:08 AM
  2. No service problem please help
    By joe.pastore in forum iPhone 3GS
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2011, 09:37 AM
  3. No Service problem 3G 3.1.2
    By Nick1010 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 11
    Last Post: 10-26-2009, 02:01 PM
  4. no service problem....!!
    By lakshi in forum Quickpwn 3G
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2009, 03:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:40 AM.
twitter, follow us!