Results 1 to 4 of 4
Discuss 1.1.4 iPlus2.0 Unlock --> no WiFi at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, I restored my iPhone 1.1.3 BL 4.6 with iTunes. After successfull restore I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.4 iPlus2.0 Unlock --> no WiFi

    Hi all,

    I restored my iPhone 1.1.3 BL 4.6 with iTunes.

    After successfull restore I unlocked unsig iPlus2.0.

    Everthing worked well, but after 5 minutes I lost all Wifi networks. I can make calls and EDGE is also working but no Wifi signal.

    Please help.

    Greetz Geetzer



  2. #2
    Senior Professional Array speedycar's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    238
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by geetzer View Post
    Hi all,

    I restored my iPhone 1.1.3 BL 4.6 with iTunes.

    After successfull restore I unlocked unsig iPlus2.0.

    Everthing worked well, but after 5 minutes I lost all Wifi networks. I can make calls and EDGE is also working but no Wifi signal.

    Please help.

    Greetz Geetzer

    Have you tried "renew lease" and if that did not do the trick "Forget network" and setup again?

  3. #3
    Ghost in the Machine Array Doktaphex's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    UK
    Posts
    511
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    38

    Default

    Quote Originally Posted by geetzer View Post
    Hi all,

    I restored my iPhone 1.1.3 BL 4.6 with iTunes.

    After successfull restore I unlocked unsig iPlus2.0.

    Everthing worked well, but after 5 minutes I lost all Wifi networks. I can make calls and EDGE is also working but no Wifi signal.

    Please help.

    Greetz Geetzer
    The first time I used iPlus my wifi didn't work properly, I restored then ran iPlus again. No problems since.
    Peace,

    Dok

    :iphone: + :hack: =

    If you ever need any help, check out this thread, or PM me

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by geetzer View Post
    Hi all,

    I restored my iPhone 1.1.3 BL 4.6 with iTunes.

    After successfull restore I unlocked unsig iPlus2.0.

    Everthing worked well, but after 5 minutes I lost all Wifi networks. I can make calls and EDGE is also working but no Wifi signal.

    Please help.

    Greetz Geetzer
    Reset All Settings, usually helps in solving such matters...try it, otherwise do as Doktaphex says.

 

 

Similar Threads

  1. iPlus2.0B Question?
    By dragonsword in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 03-19-2008, 08:10 PM
  2. Im on 1.1.4+iPlus2.0B need to go to 4.6 from 3.9
    By dragonsword in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2008, 04:45 PM
  3. [1.1.4+iPlus2.0b] Wifi stays connected all the time?
    By KiD0M4N in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 12
    Last Post: 03-19-2008, 02:39 PM
  4. [1.1.1]-->[1.1.4] iPlus2.0
    By WCASD in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2008, 01:07 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 02-27-2008, 07:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:02 AM.
twitter, follow us!