Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
Discuss [1.1.4] doesnt boot anymore at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Originally Posted by WyldPhoenix Exactly the same problem as me !!!! --> [iLiberty+] Endless Loop ...
  1. #11
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by WyldPhoenix View Post
    Exactly the same problem as me !!!! --> [iLiberty+] Endless Loop Enter Recovery Mode

    yeh it pretty much was stuck in recovery mode, I restored it to 1.1.4, used iLiberty+ like some1 suggested in this thread but now I have issues connecting to internet, and also it installed me alot of programs that I didnt want..

    What do you guys suggest? Restore it again and go with iPlus 2.0b again?


  2. #12
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Exclamation

    Quote Originally Posted by )law( View Post
    yup just shift plus restore to it and run iplus
    *coughs loudly*
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  3. #13
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    139
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    you got cydia from iliberty+ its prolly cause you accidentally check the box when you select all the unlock and activate features. Enter DFU mode and restore again to 1.1.4, open up iliberty+ and tick activate, unlock, jailbreak, youtube fix, and go to payload, download appsupport, bsd subsystems, and permission folder fix, and make sure all these 3 are selected then hit go for it and follow instructions. Make sure to not chose 3.9FB since you won't ever need this option. These are for developers mostly.

    GL

  4. #14
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile

    Quote Originally Posted by Xterminater View Post
    you got cydia from iliberty+ its prolly cause you accidentally check the box when you select all the unlock and activate features. Enter DFU mode and restore again to 1.1.4, open up iliberty+ and tick activate, unlock, jailbreak, youtube fix, and go to payload, download appsupport, bsd subsystems, and permission folder fix, and make sure all these 3 are selected then hit go for it and follow instructions. Make sure to not chose 3.9FB since you won't ever need this option. These are for developers mostly.

    GL
    thanks for the reply man.
    The problem is that I did checked 3.9FB when I did this the first time and now internet even with wi-fi or edge is not working right... I guess I'll just do as you said.. Will I have Installer instead of Cydia?

    thanks

  5. #15
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    allright I did the whole procedure again, restored and used iLiberty+ 1.3 with only the application I wanted selected... now Wi-fi works but I see the [G] icon instead of [E] and it doesnt let me save the APN settings under network even with 1.1.4 which is really weird... so the issue that I cant get the edge working...
    What's the problem?? Do I need to flash again to 3.9FB just to be sure it's not corrupted?

    If I go under settings:
    Version: 1.1.4 (4A102)
    Serial Number: 8xxxxxxxxxxxH8
    firmware modem 04.04.05_G

    Please help so I can fix this, thanks


  6. #16
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    pls help someone?

  7. #17
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the phone is stuck at booting on the apple logo screen and keeps rebooting over and over..
    Last edited by sty; 04-11-2008 at 12:21 AM.

  8. #18
    drg
    drg is offline
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada
    Posts
    479
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Try a another restore then use iPlus to get back in.

  9. #19
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by drg View Post
    Try a another restore then use iPlus to get back in.
    I just tryed to restore, first 3 times I got error (unknown error) and the phone was rebooting by it self over and over on the apple screen... then I managed to go in DFU mode somehow, restored and used iPlus 2.0 but still have ALOT of crashes, Edge now works but just SOMETIMES.
    The the phone crashes so often, even when I open application and even reboot by itself..
    I dont know what to do anymore...

  10. #20
    sty
    sty is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    update.. I again restored and tryed again with iplus 2.0b, now the phone works kinda okey, I mean edge,calls,texting,youtube,maps,etc all work but here is the list of problems I have atm:
    - Wi-fi sometimes connect and I dont see the icon up there (I keep seing the [E] or [G] icon) and if I reboot the phone, then I see it there -- weird
    - safari seems abit slow to zoom/in and out
    - safari works okey with edge/gprs, but if I open up pages with wi-fi, they might open once, but the page right after make safari crash and go back to main

    What do you guys think I mean.. I went thru alot with this phone, I tryed so many things and I experienced so many bugs and problem.. Like only edge working not wi-fi, then only wi-fi and not edge (and this was when I was using iLiberty+ 1.3), then I had problem restoring it, iTunes kept giving me errors, then I finally restored it and made it unlocked with iPlus and phone was rebooting by itself so many times and crashes every 20second on every application opened.. etc etc etc
    Do you guys think my modem might be broken or something wrong with my firmware? I really dont know what to think anymore... I wish I can fix this wi-fi problem with safari so I have everything working hopefully for once...
    Last edited by sty; 04-11-2008 at 03:51 AM.


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Kext for sound :\ Please help! Speaker Icon doesnt even show anymore!
    By xxxrichievxxx in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-15-2011, 10:56 PM
  2. ATV doesnt boot up
    By amadeus in forum AppleTV 1
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2009, 11:41 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 11-20-2007, 03:10 PM
  4. itunes doesnt have 1.1.1 anymore!!!
    By rambod in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 11-16-2007, 04:49 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-20-2007, 12:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:00 AM.
twitter, follow us!