Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
Discuss [1.1.4] Cant make it work no matter what at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I upgraded from 1.0.2 to 1.1.4 without Virginizing the phone, Now I have signal sometimes ...
  1. #1
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Question [1.1.4] Cant make it work no matter what

    I upgraded from 1.0.2 to 1.1.4 without Virginizing the phone, Now I have signal sometimes but I cannot succeed at making calls or receiveing. It doesnt matter if I have signal or not.

    Now, Ive been trying to work this out for over a week. I have downgraded from 1.1.4 to 1.1.1 succesfully, the thing is that I cant jailbrake it with "http://jailbrakeme.com". is it because of my modem firmware? (I entered the Settings > General > About menu through "prefs:" and it says Modem Firmware: 04.04.05_G).

    I dont know what else to do, I've read a very large number of tutorials but they all say "after jailbreakme.com, Safari will crash, and your iPhone will reboot and you will be at the SpringBoard" < that is what my iPhone wont do. it just hangs there.

    (I can make it to the springboard if I use "iJailBreak" for mac, but I cant get Installer in it no matter what. I just need Installer, so I can add "i.unlock.no" and Virginize the phone.)

    Any help would be deeply appreciated.
    Last edited by juanvictortoca; 07-15-2008 at 10:55 PM.
    iPhone 4 16GB [4.0.2 / Unlocked (ultrasn0w) & Jailbroken (http://jailbreakme.com) ]
    15" MacBook Pro [Unibody]
    Custom PC [Windows 7 RC(7100)]



  2. #2
    Developer Array malhaar's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    187
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by juanvictortoca View Post
    I upgraded from 1.0.2 to 1.1.4 without Virginizing the phone, Now I have signal sometimes but I cannot succeed at making calls or receiveing. It doesnt matter if I have signal or not.

    Now, Ive been trying to work this out for over a week. I have downgraded from 1.1.4 to 1.1.1 succesfully, the thing is that I cant jailbrake it with "http://jailbrakeme.com". is it because of my modem firmware? (I entered the Settings > General > About menu through "prefs:" and it says Modem Firmware: 04.04.05_G).

    I dont know what else to do, I've read a very large number of tutorials but they all say "after jailbreakme.com, Safari will crash, and your iPhone will reboot and you will be at the SpringBoard" < that is what my iPhone wont do. it just hangs there.

    (I can make it to the springboard if I use "iJailBreak" for mac, but I cant get Installer in it no matter what. I just need Installer, so I can add "i.unlock.no" and Virginize the phone.)

    Any help would be deeply appreciated.

    upgrade to 1.1.2
    jailbreak activate..(no unlock)
    then virginize..u can run virginizer from 1.1.2 also...
    give it a tryy.. good luck

  3. #3
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    jailbreak/activate with what? any suggestions?
    anyways, Thanks for your reply

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had a very similar problem on my cousin's iphone. It was 1.0.2 OTB and installer wasn't working properly so i did a restore to 1.0.2. Problem now was i couldn't jailbreak the phone. I've tried iBrickr and it wouldn't work. I then upgraded to 1.1.1 to see if i can try to jailbreak/activate but now i was getting the BSD; Major2 error and no matter how many times i restored to 1.1.1 or 1.0.2 i was unable to jailbreak or activate. I then did a full DFU restore to 1.1.4 then pwned with pwnage tool. Did a full DFU restore to custom 1.1.4, bootneutered it and everything was fine. I think that may be a solution.

  5. #5
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by Deafff View Post
    I had a very similar problem on my cousin's iphone. It was 1.0.2 OTB and installer wasn't working properly so i did a restore to 1.0.2. Problem now was i couldn't jailbreak the phone. I've tried iBrickr and it wouldn't work. I then upgraded to 1.1.1 to see if i can try to jailbreak/activate but now i was getting the BSD; Major2 error and no matter how many times i restored to 1.1.1 or 1.0.2 i was unable to jailbreak or activate. I then did a full DFU restore to 1.1.4 then pwned with pwnage tool. Did a full DFU restore to custom 1.1.4, bootneutered it and everything was fine. I think that may be a solution.
    hey Deafff,

    thanks for your input.. but I've done everything. I've activated/unlocked with iLiberty, Pwnd, iPlus 2.0b.. all of 'em. I do get full signal, but when I try to make a call it just hangs up. it says "Call ended". I cant receive any calls either. I cant even send SMS's. (so I think my main problem is that I never virginized my phone and therefore my seczone is corrupted.. dont know)

    with which tool/program should I jailbrake/activate the 1.1.3 firmware?

    and again, Thanks
    Last edited by juanvictortoca; 07-17-2008 at 09:25 AM.


  6. #6
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by malhaar View Post
    upgrade to 1.1.2
    jailbreak activate..(no unlock)
    then virginize..u can run virginizer from 1.1.2 also...
    give it a tryy.. good luck
    I managed to Jailbreak/Activate 1.1.2, but when I tried to run The Virginizer, it said I had to be in either 1.0.2 or 1.1.1. so.. nope. The virginizer cant run on 1.1.2


  7. #7
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Hi this mite help

    You need to Payload BSD and OpenSSH using iLiberty+ on 1.1.1 then SSH into the phone and manually install an older version on installer.

    Volkspost has a Howto see below

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=44942
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me

  8. #8
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    just so you guys know my status at the moment:

    after having jailbroken/activated with installer 1.1.2,

    I DFU into 1.1.1, jailbroke/activated + BSD Subsystem + Open SSH + Installer with iLiberty+.

    Now im on 1.1.1 (3A109a), IMEI: 004999.., Modem Firmware: 04.02.13_G. (Jailbroken,Activated.. No installer, iLiberty failed on that one.)

    @n350z: I would love to try that guide made by Volkspost, I actually tried in the past when I was doing my heavy research on how to solve this.. the problems is that, I cannot connect to my iPhone no matter what :/ (Connection timedout). I have it connected to my network, the PC to the same network, Ive tried WinSCP with no luck. haven't tried any Mac Apps yet. any tips? Thanks in advance.
    Last edited by juanvictortoca; 07-17-2008 at 12:45 PM.

  9. #9
    Supporter Array juanvictortoca's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    127.0.0.0
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I tried PuTTy, WinSCP, Cyberduck, etc.. No luck. they all say Connection Refused or Connection Timedout.


  10. #10
    Speedy Administrator Array n350z's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,021
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I think the problem your having is because you don't have BSD & OpenSSH installed on 1.1.1 properly.


    Edit: Also have you looked at firewall setting?
    Last edited by n350z; 07-18-2008 at 12:23 AM.
    -
    Read the stickies and search the forum before posting!
    Did we solve your problem? +1 us above
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    Follow Hackint0sh Follow Me


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [HP 6730s] How to make it work?
    By nicolecoco02 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2010, 01:40 PM
  2. How does work a TurboSim? Could us make one?
    By eiprol in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2008, 12:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:05 AM.
twitter, follow us!