Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss [1.1.4 (1.1.2 OTB)] Ziphone issues at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; ok im having a few problems here. started out with a 1.1.2 jailbroke phone. upgraded ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.4 (1.1.2 OTB)] Ziphone issues

    ok im having a few problems here. started out with a 1.1.2 jailbroke phone. upgraded to 1.1.4 and did the ziphone and i had no service. so i did this

    restored to 1.1.3 and downgraded the baseband to 04.03.13_G
    tried to use anysim to unlock, says it completed and my phone is unlocked
    well my phone still says no service after i have unlocked it.
    im using a PAYGO sim.

    so now im at 1.1.3 and no service after. its been unlocked with anysim 1.1.3

    iv already tryed to restore to 1.1.4 in DFU and then tried Ziphone with the CMD.
    thats didnt unlock it.

    so i restored again to 1.1.4 and tried iplus 1.1 using the cmd method.

    nada im still getting no service. iv tried just about everything on here. is there a way i can like format my phone to get rid of all these methods iv been trying and just install a freah 1.1.4 so i can try ziphone again?


    any other suggestions? take the sim out and do it or what? this phone i have im guessing came with 1.1.2 and i had jailbroke it before but not unlocked.


    at of this moment im at 1.1.3 with the 3.9_M3S2 Jailbroke and "unlocked" I guess.
    with no service.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok a little update i was sitting here and decided to try the simcard out of my working Iphone. slapped my att iphone sim in the phone im doing and it still said no service even with a Valid iphone simcard. what does this mean?

  3. #3
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    have you tried resetting all network settings with either card?
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes just did with both sims. reset all settings and network setting twice with each card. still the same ol no service.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    could it be that i need to go back to BL4.6? because my jailbroke 1.1.3 phone works great with the 4.6 but then again its not unlocked because i have a valid att iphone sim.


  6. #6
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    I am fresh out of ideas the last thing I can suggest is having ziphone or iplus downgrade the bootloader
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    download the bootloader below 3.9? its already at that. im thinking i need to go back to 4.6 can this be done?

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    216
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    I'm not sure whether they've figured out how to re-upgrade the bootloader from 3.9 to 4.6, but that's probably not your problem. The bootloader (essentially) just instructs the phone on how to install & restore versions of firmware. It doesn't actually affect performance of the phone at all.

    I suspect that you might be having issues with how your system firmware is interacting with your modem firmware, as some of the unlocking solutions rely on the use of different modem firmwares. Perhaps you want to get back to 1.1.1 and then also downgrading your modem firmware to the same level. Then I would use the tutorials at hackthatphone.com to work your way up to where you want to go.

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok little update i downloaded the 1.1.4 orginal firmware file from apple and tryed to do a restore in DFU mode and it would not restore. It gave me a Error 5. then i tryed to do the same with 1.1.3 and it gave me error 1. I think i may have bricked this phone.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well i got it to restore to a fresh 1.1.4 and before i touched anything i tryed to actavate with my true iphone sim card and it still said no signal. so then i tryed the iplus one more time and it went ok no errors but still wont get a signal with the sim card that i want to use or my true att sim out of my working iphone. i cant get it to get a signal for anything.

    andbody know of anyone who can repair this cause im really just tired of messing with it


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [Solutions] for some ZiPhone issues
    By fendushi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 13
    Last Post: 05-09-2008, 08:31 AM
  2. [1.1.4]Freezing issues with ziphone JB
    By gobias101 in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2008, 07:17 PM
  3. (1.1.3 to 1.1.4 then Ziphone 2.5) wifi issues
    By Trieoner in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-2008, 01:45 PM
  4. [1.1.4][OS X] Issues after ZiPhone 2.5
    By jeanlouis in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-29-2008, 10:09 PM
  5. ZiPhone 2.1 issues. Confirm?
    By czeluff in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 02-15-2008, 05:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:58 AM.
twitter, follow us!