Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
Discuss [1.1.3] Youtube NOT working at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I did a Dev Team upgrade, everything works FINE but youtube. What I've done so ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Exclamation [1.1.3] Youtube NOT working

    I did a Dev Team upgrade, everything works FINE but youtube.

    What I've done so far:

    -Searched thoroughly the forum for an answer.
    -Tried the fix from i.unlock.no
    -Tried the fix from the source http://s.apfelphone.net

    Any other ideas?

    Thanks in advance guys!!



  2. #2
    Senior Professional Array imvirus's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    I used Dev Team's update too and like yours, everything is working fine including youtube. I'm just not sure if I only got lucky and mine works coz this is the second post I have seen claiming youtube does not work on 1.1.3. Did you reboot after installing the youtube fix?

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Well... iphone Reboots itself (or sort of) after quitting installer, so I gues so...

    I'm afraid to manually reboot it, I've heard of people who have been caught in endless boot after upgrading to 1.1.3

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Whats the problem?

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    I think we've made it clear that Youtube doesn't work for us after upgrading to 1.1.3 despite trying to install several 'fixes'...

    Any help will be greatly appreciated...


  6. #6
    Amazingly Knowledgeable Array bezman's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    796
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    add i.unlock.no to installer sources

    run youtube fix

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by bezman View Post
    add i.unlock.no to installer sources

    run youtube fix
    Please read my first post.

    Thank you.

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by joseluismb View Post
    I think we've made it clear that Youtube doesn't work for us after upgrading to 1.1.3 despite trying to install several 'fixes'...

    Any help will be greatly appreciated...
    Unfortunately you have failed to do so. Does YouTube not load? Does it crash; give an error?

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I claimed same issue in here yesterday. I aslo didi almost same actions as you did but youtube still not work. My youtube works after I unzipped youtube.zip under /var/root directory. But please be careful, my EDGE setting gone after I did that.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    It simply says 'Cannot connect to Youtube'.


    =S


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [1.1.3] YouTube Not Working
    By Kasakato in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 07:42 AM
  2. Youtube Up And Working!
    By vidar_s in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2007, 11:34 PM
  3. IS there any way to get youtube working?
    By mkoafo in forum General
    Replies: 30
    Last Post: 07-23-2007, 02:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:30 PM.
twitter, follow us!