Page 1 of 8 12345678 LastLast
Results 1 to 10 of 73
Discuss [1.1.3] Things that don't seem to work after Jaibreak/Update at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; -Edge icon gone even after settings reset and entering wap settings -Current Location does not ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3] Things that don't seem to work after Jaibreak/Update

    -Edge icon gone even after settings reset and entering wap settings
    -Current Location does not work
    -Ring tones don't work
    -Summerboard won't uninstall

    is it just me?



  2. #2
    Senior Professional Array huecobros's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Medellin, Colombia
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    for the firstone, just reset network settings and you should be fine

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    155
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    my mail app isnt working, in the settings it wont store my password am i the only one with this problem

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    location doesn't work if outside canada....ringtones working when upgraded to ringtone maker beta for 7.6

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    202
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    edge still missing after reset...

    upgraded from a 111 unlocked with anysim


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Edge logo still missing after reset and entering wap APN settings
    Edge works and loads webpages but refuses to load youtube videos.
    Blootooth headset icon gone too.


    Where are the ringtones? I see them but they don't make sound when clicked.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nintendolinky View Post
    my mail app isnt working, in the settings it wont store my password am i the only one with this problem
    Hey nintendolinky... my mail app seems to work. it's kinda weird though. my gmail is downloading every email it ever recieved all over again... also it has some extra folders greyed out.

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Phone doesn't ring and caller ID is having the +XX problem again.

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    319
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by joebotz View Post
    location doesn't work if outside canada....ringtones working when upgraded to ringtone maker beta for 7.6
    Follow my thread here. Locate works for me here in Singapore.

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25078

  10. #10
    Rookie Array zeemob's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    21
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    TuneWiki, Finder and LocateMe not working. I am sure tons of other apps will not work either. Google Maps Locate also not working! Can't save edge APN settings. What's the point of upgrading to 1.1.3? It's a total waste


 

 
Page 1 of 8 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. 10.5.8 Update Broke Several Things...
    By joenot443 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2011, 09:25 PM
  2. need help geting things to work
    By purity in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2010, 12:37 AM
  3. Things that dont work with Itunes 8.0
    By wnjunkie in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2008, 06:50 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-11-2007, 11:12 AM
  5. Replies: 81
    Last Post: 09-23-2007, 02:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:22 AM.
twitter, follow us!