Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 73
Discuss [1.1.3] Things that don't seem to work after Jaibreak/Update at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, so all will work for me but two problem i will have: The first ...
  1. #41
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    so all will work for me but two problem i will have:

    The first when i start the calender, i see for short the black screen and then he will return too the summerboard. The same problem i will have for the maps.

    Can someine help me, please.

    Thx


  2. #42
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks for the info.. going to do an update from 1.1.2 and see how that works!

  3. #43
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My ipod feature will launch but no music will play. Any fixes?

  4. #44
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kultschar View Post
    Did you edit your iphone for your country etc in 1.1.2 via plists etc??

    If you didnt and simply used iworld or whatever it was called then yeah you need a new version of that app most likely. I did mine the hardway and it made the upgrade!!!
    Never had to, in 1.1.2 it just worked. Now it doesn't, just shows the number.

  5. #45
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    NYC
    Posts
    94
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Exclamation

    have any of you guys who updated to 1.1.3 tell me if nes and gba emulator work fine? i want to give the update a try but don't want to risk not playing emulators since all my files are at home and i will update from work. i also heard a rumor that 1.1.3 speeds up the processor speed. can anyone comfirm that? thanks in advance for your answers!


  6. #46
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ive got a problem with wifi
    it always disconnects my wifi connection when i start a web based app like safari, installer or something else :/

  7. #47
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what's the fix for the mail password issue?

    Quote Originally Posted by Stewcp View Post
    There is a fix available for the password issue

  8. #48
    Senior Professional Array visions's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Belize
    Posts
    185
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    17

    Default

    These are the original 1.1.1 ringtones the deafult ones...can anybody upload it to the 1.1.3 and see if that will fix the ringtone issues...

    Download Here!
    If you found a friend, you found a treasure.

  9. #49
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by BigCat View Post
    what's the fix for the mail password issue?
    add http://sleepers.net/iphonerepo to you sources...

    then 1.1.3 tweaks

    1.1.3 mail fix

  10. #50
    gbh
    gbh is offline
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by BigCat View Post
    what's the fix for the mail password issue?
    try adding sleepers.net/iphonerepo to your installer sources:

    - 1.1.3 Mailfix - mail
    - 1.1.3 Prefs Fix - settings
    - Edgefix 1.1.3 - EDGE

    They worked for me, and as they just change a couple of file attributes and directory locations I found I could just uninstall them as soon as they'd run once.

    I didn't need the EDGE fix as Settings -> General -> Reset -> Reset All Settings sorted that out.


 

 
Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. 10.5.8 Update Broke Several Things...
    By joenot443 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-16-2011, 09:25 PM
  2. need help geting things to work
    By purity in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2010, 12:37 AM
  3. Things that dont work with Itunes 8.0
    By wnjunkie in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2008, 06:50 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-11-2007, 11:12 AM
  5. Replies: 81
    Last Post: 09-23-2007, 02:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:01 AM.
twitter, follow us!