Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 30
Discuss [1.1.3 OTB] successful Geohot unlock. After restart no signal. at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; iphonepleasework- i have the same problem as you, where once i restart my phone i ...
  1. #11
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    iphonepleasework- i have the same problem as you, where once i restart my phone i have to do the whole process again.
    from all the tutorials ive read, they all seem to say you must upgrade to 1.1.2 afterwards, whereas i am still on 1.1.1. which firmware are you in? maybe upping it to 1.1.2 will solve this? i will try and let you know the outcome.


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This worked for me.

    FOR ALL PEOPLE WHO ARE GETTING NO SERVICE after unlocker specially in OTB 1.1.3(modem:4.03 and bl=4.6)

    put bricktool files in USR/BIN

    OPEN TERMINAL IN PHONE AND USE THE FOLLOWING COMMMAND AND RESTART THE PHONE


    1=cd /usr/bin
    2=chmod +x bricktool
    3=bricktool d (after this command it will tell you PHONE PART ENABLED)

    here we go for bricktool
    http://www.sendspace.com/file/e0tpu9

    thats it
    http://www.hackint0sh.org/forum/show...ighlight=guide

  3. #13
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    fagtoast, I am on 1.1.1 as well.

    I am still trying to determine how to upgrade to 1.1.2 from 1.1.1 on a 1.1.3 OTB phone. Any ideas.

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    mikec, do you put all the files in usr/bin, or just bricktool? There is a C file as well as a makefile

  5. #15
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi All,

    I am also having a similar problem. I have ran the geounlock and that was successful. I have put in my sim card and its seeing the network but just does not want to ring out or receive calls or text messages. It also has even had full signal and still fails the call. I have ran the bricktool D. I am going to go insane with this lol.

    Any ideas are very appreciated.

    Ross


  6. #16
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I tried the thing with bricktool, and it still does not work. The phone will vibrate and make the sound like it is going to work, but no tmobile

  7. #17
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    iphonepleasework i just upgraded to 1.1.2 and it has solved my issue of losing service upon restarting. so far i have restarted 3 times and am still working!

    used the tutorial in the genius section http://www.hackint0sh.org/forum/show...074#post220074

    i followed it from where i was (which was upgrading to 1.1.2)

    i followed all but in the last step, instead of running jailbreak.jar, i used windows.bat

    it opened a command window, some numbers scrolled and i got an error, but i let it do its thing for a while, then it said rebooting phone.....i waited a bit longer, pressed my home button, and it showed i was on tmobile and it said slide to unlock.

    the only problems i had, was having to reinstall a few programs, but it kept all music, videos, contacts, and when i reinstalled summerboard, all my previous ones where there as well.

    i have a 1.1.2 oob, but so far so good for me. hopefully this will help you too.

  8. #18
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks fagtoast. So, were you originally on a 4.6 bootloader with 1.1.2 OOTB?

  9. #19
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    51
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I just tried it and it WORKED PERFECTLY. I was able to turn off my phone and turn it back on and it picks up tmobile again.

    WHEW!

    Thanks a lot!

  10. #20
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no prob. im glad you got it. just sent you a pm, but i wanted to give you an update:

    i just opened youtube and it says it cant connect. however, my last search was there and when i clicked on a vid it opened and played.

    then i figured it would still work so i attempted a search and again recieve a "cannot connect to youtube" error.

    how is your youtube holding up? any thoughts on a solution?


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Used Geohot unlock on 1.1.3 OTB and "No Signal"
    By iphonepleasework in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 32
    Last Post: 03-04-2008, 10:26 PM
  2. 1.1.2OTB, softupgrade to 1.1.3, Geohot unlock, can't get signal
    By vi3tnam66 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2008, 08:30 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-30-2007, 01:06 PM
  4. Successful geohot Unlock in New Mexico
    By donetodeath in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2007, 12:03 PM
  5. Replies: 22
    Last Post: 08-30-2007, 08:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:05 PM.
twitter, follow us!