Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
Discuss [1.1.3 OTB] No signal after Ziphone 2.5 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I am really at a lost of what to do. I used a 1.1.3 Iphone ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3 OTB] No signal after Ziphone 2.5

    I am really at a lost of what to do. I used a 1.1.3 Iphone with serial 88807.. and used the Ziphone 2.5 do it all button. After using it everything seemed to work expect the no signal part. I tried the refurbish button and then restored it to 1.1.4 and then tried the do it all again and it still doesnt work. Even when i put in the att sim that it comes with it doesnt show it has any signal. But i remember that having signal before i tried anything on the screen telling me to plug it in. Right now im sure the BL is 3.9 since Ziphone downgrades it. I have been working all night trying to fix this, does anyone have a solution?



  2. #2
    Senior Professional Array sedjav's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    137
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by dedingdong View Post
    I am really at a lost of what to do. I used a 1.1.3 Iphone with serial 88807.. and used the Ziphone 2.5 do it all button. After using it everything seemed to work expect the no signal part. I tried the refurbish button and then restored it to 1.1.4 and then tried the do it all again and it still doesnt work. Even when i put in the att sim that it comes with it doesnt show it has any signal. But i remember that having signal before i tried anything on the screen telling me to plug it in. Right now im sure the BL is 3.9 since Ziphone downgrades it. I have been working all night trying to fix this, does anyone have a solution?
    same problem here no signal bars at all!

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same here.
    damn ziphone btw.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Please Help

    Hello

    I seem to have the same problem, and no one seems kind enough to reply to our post.

    I bought an iPhone yesterday (March 1st, 2008, serial 8805) and did the following

    1. Unpacked it out of the box and downloaded ZiPhone 2.5b
    2. Connected the iPhone to the computer (windows)
    3. Clicked the Do it All button
    4. Log said everything worked and phone is ready to use on any carrier
    5. It activated it and jailbroke it, but it DID NOT unlock it

    I put in my sim and NO BARS. I tried this procedure 3 times, I tried reseting the Network settings, I tried using a different computer and still no results.

    Can someone be kind enough to post a reply that can help us out, much appreciated

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Shanti View Post
    Hello

    I seem to have the same problem, and no one seems kind enough to reply to our post.

    I bought an iPhone yesterday (March 1st, 2008, serial 8805) and did the following

    1. Unpacked it out of the box and downloaded ZiPhone 2.5b
    2. Connected the iPhone to the computer (windows)
    3. Clicked the Do it All button
    4. Log said everything worked and phone is ready to use on any carrier
    5. It activated it and jailbroke it, but it DID NOT unlock it

    I put in my sim and NO BARS. I tried this procedure 3 times, I tried reseting the Network settings, I tried using a different computer and still no results.

    Can someone be kind enough to post a reply that can help us out, much appreciated

    I think this is an issue with ziphone 2.5b. I used ziphone 2.5,ie the first version.

    Try and download the older version, it works fine


  6. #6
    drg
    drg is offline
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada
    Posts
    479
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    Here is the original ZiPhone 2.5:

    http://rapid$hare.com/files/96478194/ZiPhoneWin-2.5.exe.html

    Replace $ with s of course...

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    drg and romenator, thank you for your responses. I tried 2.5 provided from the link and it worked perfectly

    The rest of the guys who have the problem, download the ZiPhone from the ********** link and click on do it all, and it will work

    Thanks again you guys

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry

    I have the same problem and I couldsn't do anyting
    I've tried both ZiPhoneWin-2.5b and ZiPhoneWin-2.5 it doesn't work.
    I've tried to downgrade back tot 1.1.3, still not working.
    So downgrade/upgrade/restore about 5 times each with both ziphone versions.
    Can anyone help me?

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had read something about bricktool somewhere, but couldn't find it now. i thought that might be the solution

  10. #10
    Senior Professional Array speedycar's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    238
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Have you guys tried with Ziphone 2.5c?


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [1.1.3] Ziphone v3.0 No signal, wifi..
    By abhinav15dec in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 06-03-2008, 05:11 AM
  2. [1.1.2] NO SIGNAL after Ziphone 2.4b
    By karabey in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 27
    Last Post: 03-07-2008, 06:09 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 03-01-2008, 12:34 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 02-18-2008, 10:11 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 02-12-2008, 03:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:15 AM.
twitter, follow us!