Results 1 to 3 of 3
Discuss [1.1.3 (OTB 1.0.2)] Abnormal EDGE & Wifi problems at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I soft upgraded to 1.1.3 last night, using the Dev teams upgrade, and my EDGE ...
  1. #1
    OBM
    OBM is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation [1.1.3 (OTB 1.0.2)] Abnormal EDGE & Wifi problems

    I soft upgraded to 1.1.3 last night, using the Dev teams upgrade, and my EDGE wasn't working so I downloaded the 'EDGE Fix' from installer app, only after it was installed I realised this was meant for Nate's upgrade...so, now I still have no working edge and the internet doesn't work through Wifi. It connects to the access point but Safari or Installer etc won't use it, instead it tries to use EDGE (which doesn't work).
    Also might be worth noting that the E is missing from the icon sometimes and that the EDGE settings menu isn't there to change the them. Uninstalled the 'Fix' and also reset the network settings, still no joy. Anyone been as idiotic as myself or does anyone know a fix?
    Last edited by OBM; 01-31-2008 at 06:10 AM.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi,

    I have exactly the same problem but no solution yet
    Please help somebody.

  3. #3
    OBM
    OBM is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    BUMP, can anyone help us??

 

 

Similar Threads

  1. 8GB 2G on OS 3.0 with Tmobile - Abnormal MMS problem
    By duff_man in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 08-18-2009, 04:15 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-25-2008, 04:30 PM
  3. [1.1.3] EDGE problems
    By MLyzz in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 03:11 AM
  4. Problems with Edge...
    By ragesum in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2007, 01:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:25 PM.
twitter, follow us!