Results 1 to 10 of 10
Discuss [1.1.3] Jailbroken > but default ringtones are not working at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, I did the jailbreak from a 1.1.3 install via downgrade to 1.1.1. All works ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3] Jailbroken > but default ringtones are not working

    Hi,
    I did the jailbreak from a 1.1.3 install via downgrade to 1.1.1. All works now after I installed the standard lockdownd except for the standard ringtones. I have a custom ringtone created with Garage Band and installed via iTunes, that works without a problem. The ringtones are in /Library/Ringtones, they just do not seem to work. When I try to select one of the standard ringtones in settings, they do not play and also when the phone is called they don't. In all cases the custom ringtone works flawlessly. iTunes on the device plays, so do notification tones for SMS for example.
    Does anyone have an idea?

    Best regards,
    Thomas.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    me, too

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did u try restart your phone?
    I have problem au contraire... My standard ringtones works but i can't have custom ones...
    Sendsong deny to be installed because of firmware check.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my custom ringtones working fine, only the default not works

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Reboot does not fix this, tried three times already.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what is about "Erase All Content and Settings?"
    Last edited by trixter; 01-25-2008 at 03:52 PM.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Confirm that custom ringtones work fine but standard ones do not.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I maybe way off course here but I don't think that its the standard ringtones themselves that are broken, to me it looks more like something is broken relating to decoding encrypted m4a files in the jailbreak of 1.1.3, I come to this conclusion because.....

    a) If you try the standard ringtones in iTunes they don't work as they need to be authorised. I even tried copying the ringtones from a unaltered 1.1.3 image.

    b) Songs that have been bought from the iTunes store do not work either (they just "freeze" when opened on the iPhone, same goes for iTunes store previews.

    ...not really much help, just my observations.

    Paul

  9. #9
    Amazingly Knowledgeable Array bezman's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    796
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    54

    Default

    My Ringtones worked (a couple ppl called me), then stopped working, (i had switched sims), then i rebooted.. still nothing...

    i used finder and gave the ringtones exec permissions as they didnt have, nothing
    i changed the mecca to a patched 1.1.1 and 1.1.2 patched versions, nothing..


    i have since restored to 1.1.1 and will be jailbreaking/soft-updating again in a couple mins

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    1.1.2 OTB Iphone -> harware Unluck ->1.1.1 Okprep->1.1.2->1.1.3

    Everithing work after install

    No error while installing

    Unistall all the program from deinstaller Some dont let you (scrip error) Fix (Manual edit the LocalPackages.plist) erasing the ones that dont let you unistall.

    After that reinstall all software

    All games work fine

    Utilities work fine

    Customice - categorize and summerboard have problems but dont need it whit the new feeatures of the 1.1.3 can rarrange the icons, maybe the summerboard will be fixed some via update becouse is not leting you install it.

    ringtonesare fine no problems here
    custom ringtones fine
    itunes preview fine (after sync with itunes 7.5) on xp
    youtube fine after install the fix on installer
    mail fine and better new options


 

 

Similar Threads

  1. [Ringtones] Edit & Convert function not working
    By bibooo in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2008, 09:01 AM
  2. Custom Ringtones not working in 1.1.4 Pwned
    By MJ29 in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2008, 06:33 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-28-2008, 11:27 AM
  4. [1.1.3 Upgrade] How to restore all default iPhone ringtones
    By Scape-Server in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-26-2008, 12:51 AM
  5. Ringtones on Jailbroken 1.1.1?
    By vfxdude2 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 10-15-2007, 05:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:55 PM.
twitter, follow us!