Results 1 to 2 of 2
Discuss (1.1.3 DEV TEAM JAILBREAK[1.1.2 OTB] (FREEZES) Goes slow and no sound at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I keep getting problems with this jailbreak. I don't get any sound and my iPhone ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation (1.1.3 DEV TEAM JAILBREAK[1.1.2 OTB] (FREEZES) Goes slow and no sound

    I keep getting problems with this jailbreak. I don't get any sound and my iPhone keeps responding very slowly. I've rebooted (went into restore mode) and booted with ibrickr but am still getting these issues. Quick advice please. My computer isn't very stable.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry to bump this bur i need help. I don't have wi-fi right niw,

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 52
    Last Post: 04-23-2008, 12:44 PM
  2. [1.1.2] running slow after Jailbreak
    By iBuds87 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2008, 10:58 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-18-2008, 06:14 AM
  4. [1.1.3][jailbreak] is dev team also working on true jailbreak?
    By hangsun2 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 05:36 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-29-2008, 03:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:25 PM.
twitter, follow us!