Results 1 to 4 of 4
Discuss [1.1.3 (1.1.2 OTB)][solution][youtube not working after upgrading to 1.1.3] at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I managed to figure out a method that works for me. (hopefully for you as ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    54
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default [1.1.3 (1.1.2 OTB)][solution][youtube not working after upgrading to 1.1.3]

    I managed to figure out a method that works for me. (hopefully for you as well)
    This is what I did.
    1. downgrade to 1.1.1
    2. jb
    3. upgrade to 1.1.2
    4. access youtube (in 1.1.2 this should work)
    5. copy out the 3 files in /private/var/root/Library/Lockdown
    6. upgrade to 1.1.3
    7. replace the 3 files in /private/var/root/Library/Lockdown with those you got in step 5.
    8. there you go!

    I guess most of you don't want to do the whole upgrade/jb process again. You can download mine and replace yours (of course back them up first).

    http://www.send$pace.com/file/ige6mi

    replace $ with s



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Italy
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I was not able to download on my PC. File corrupted!
    thanks anyway

  3. #3
    Senior Professional Array ninja_pimp's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    326
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    i'm in the same boat. i have a 111 otb, updated it to 112 and worked fine but then i used the dev team method to update to 113, 4 days later my iphone crashed, so i restored it to 111, JB it, then took it to 112, unlock it. everything works fine except for youtube.
    youtube not avaiable and somtimes says can not connect to youtube.

    now i had already installed unlock tools youtube fix, but that did nothing
    i tried uninstalling it and now when i try to reinstall it i get package download error
    so via installer it wont install anymore and i've rebooted my device already.

    i'm stumped, i've tried everything to make youtube work on 112

    i guess ultimately, i could try a restore and start all over again.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Italy
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I fixed by simply removing sim lock option and using Youtube fix from unlock.no...

 

 

Similar Threads

  1. [Solution] Error 6. Upgrading to 2.1 Custom Firmware
    By lamanodedios in forum Quickpwn
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2008, 12:16 AM
  2. [YouTube] Solution if the fix didn't work for you on 1.1.4
    By wlp5 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2008, 10:22 AM
  3. [Youtube][Solution]Fix 1.1.3
    By ritterrav in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2008, 11:53 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-19-2007, 09:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:11 AM.
twitter, follow us!