Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
Discuss [1.1.3 (1.1.2 OTB)] Jailbroken, but no signal. at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; And what it you don't see your carrier. If I go under Settings Carrier the ...
  1. #11
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    And what it you don't see your carrier. If I go under Settings Carrier the phone immediately displays an Error with the spinning wait icon...

    Eve
    Last edited by EvelynK; 02-02-2008 at 01:39 AM.


  2. #12
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    150
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14
    _________________________________
    trying to learn and help from brazil...
    Did it help?
    thumbs up!!!

  3. #13
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have 4.02.13_G and it's showing up with Error and a circle when I check the carrier. It's an OTB 1.1.2 phone but for the life of me I can't seem to get the carrier to show up. I'm using a stealthsim card. I have a ton of Turbo Sim's I could use and am hoping to test out (I'm waiting for my AT&T card to get back to me).

  4. #14
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    anyone? No carrier problem after HW unlock? Antenna and coax are fine.

  5. #15
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Just tried it with the At&T sim and when I select carrier it says "Loading" and eventually (a couple of minutes) says "Error"

    Eve


  6. #16
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Why don't try with another lockdown file?. Maybe that could help. And if it doesn't, no harm done anyway.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  7. #17
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    just tried another lockdown - nope. Searching flashes for 1/2 sec and then goes away. Clicking on carrier under settings gives an immediate error...

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. 2g upgraded to 3.1.2 jailbroken now no signal
    By rooster12979 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 2
    Last Post: 10-27-2009, 02:16 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-23-2009, 12:17 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 01-30-2008, 02:02 AM
  4. No Signal On Jailbroken Firmware 1.1.3
    By =sinister= in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2008, 07:23 AM
  5. Jailbroken UK iphone - no signal
    By djcelia in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2007, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:25 AM.
twitter, follow us!