Results 1 to 3 of 3
Discuss [1.1.3 -> 1.1.1] no signal issue and other problems at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; so heres what happened. i guess messing with the appsupport.framwork trying to get caller id ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3 -> 1.1.1] no signal issue and other problems

    so heres what happened. i guess messing with the appsupport.framwork trying to get caller id to work, i guess i screwed something up cause 2 hours later, it froze and i tried to reset it then i just get a little usb icon and that damn itunes sign. so i restore it to 1.1.1 unbrick it with ibrikr, downgrade the base band, install anysim, try running it, it says it cant unlock this phone, so i say screw it and went to bed, woke up restored the phone again and tried again, anysim ran and said this phone has been unlocked. but it doesnt show a carrier, just one little bar, and it just goes to no service whenever i try to do anything with it. any advice anyone?? please help me out.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    What production week is this phone?

    Search and you will find others with this problem, but not many answers.
    e.g. http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=24421

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well thats weird. i just restored it again, used anysim and now it works. are there issues with not being able to use anysim when there is no signal for the simcard? cause thats all i can see as the reason it took me 3 restores to do this.

 

 

Similar Threads

  1. What is this part (no signal issue)
    By keny10 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 10-28-2011, 07:12 PM
  2. iphone 3gs 3.1.2 no signal issue
    By rambod in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2010, 04:39 PM
  3. 3G Strange signal issue
    By googs in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2010, 07:54 PM
  4. No service no signal issue
    By gmb511 in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 9
    Last Post: 01-04-2010, 10:00 PM
  5. NO SIGNAL Issue
    By patelm in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2007, 06:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:52 PM.
twitter, follow us!