Results 1 to 1 of 1
Discuss 1.1.2 OTB update to 1.1.1 only? H/W ERROR MESSED at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all, Firstly a big up to all you guys hard at work on the ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default 1.1.2 OTB update to 1.1.1 only? H/W ERROR MESSED

    Hi all,
    Firstly a big up to all you guys hard at work on the software unlock!

    I have a bit of a problem and i could use your help.
    I decided upon my infinite wisdom and after reading the posts for the last few months, that i would be a good idea to try my hand at the HW unlock. Bad idea!!
    Everything went well and i even managed to the case off with very minimal damage.
    I read Geohots blog a good few times to farmiliarise myself with the procedure (after jailbreaking my OTB 1.1.2 in December).
    I installed all the nessisary files and went through the whole ienew procedure (At which point i lost my WIFI). That was ok as i had installed terminal beforehand. After the last command "bbupdater -v" i got the could not find baseband error which i believe is quite normal.
    This is where it all went wrong. The phone rebooted into recovery mode and i tried to restore 1.1.2....Nothing. 1.0.2 nothing and finally managed to get 1.1.1 loaded up.

    Now the phone comes up like when i first got it Active with iTunes. I have tried reloading all of the previous firmware and it either hangs or kicks me back out with an error code (usually 1101).

    The keypad has a severe delay (with the loss of BB) and the usual codes #3001... gets me in but when i go to General, about there is only 2 pieces of information. Strangely 1 of them says Firware version and is blank?

    I am on the virge now of just installing 1.1.3 to try fix my brick
    I have read through the forums for 2 days and i believe that i have tried everything possible before posting up.

    P.S. please don't flame me, i have read through the forums and i cannot find the answers i need to fix it.

    Thanks in advance!
    N1Z
    Last edited by N1zzle; 01-30-2008 at 12:37 AM. Reason: Missing info



 

 

Similar Threads

  1. update messed up my working system
    By YsB in forum Using Snow Leopard
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2011, 01:42 PM
  2. [2.1] update to 2.1 >Error 6 ?
    By isawugoing in forum Quickpwn
    Replies: 15
    Last Post: 09-20-2008, 05:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-08-2008, 05:22 AM
  4. [installer.app] messed-up update
    By zaphod in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 02-09-2008, 10:44 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 02-06-2008, 04:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:41 AM.
twitter, follow us!