Page 10 of 11 FirstFirst 1234567891011 LastLast
Results 91 to 100 of 105
Discuss [1.1.2 OTB] Unlocked, but now all calls are dropping at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have the same problem with week 48 phone (BL 4.6) & SilverSim solution - ...
  1. #91
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem with week 48 phone (BL 4.6) & SilverSim solution - when I am on 1.1.1 - there is 1 bar of the signal (and i cannot make or recieve calls), BUT When I am on 1.0.2 - everything works OK!


  2. #92
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by Zeracles View Post
    I have the same problem with week 48 phone (BL 4.6) & SilverSim solution - when I am on 1.1.1 - there is 1 bar of the signal (and i cannot make or recieve calls), BUT When I am on 1.0.2 - everything works OK!
    running 1.0.2 is the only thing I haven't tried because I get an error every time I try to restore using 1.0.2 and iTunes 7.4 (Mac)

  3. #93
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i'm having the same problem, h/w unlocked too
    the only difference that at home i get 1 to 3 bars and i can make calls,
    sometime the calls drop if not connected to power or away from the windows
    but when i leave the house, where there are plenty of coverage, i get good 5 bars

    so i might have better coverage than where you are at, but definitely there's something wrong, my nokia gets full coverage in the same spot

    i monitored the RX levels under cell information in the field test app
    at home i get -110 average unplugged, -100 average plugged
    outside, -80 average

    it appears to be a power management problem like KStar mentioned

    good luck for the both of us,
    i'm kinda tired from restoring and updating everyday
    my solution is to keep the iphone plugged for the time being

    cheers

  4. #94
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same thing after HW unlock 1.1.2 then upgrade to 1.1.3 , both I had no signal and sometimes I had 3 bars of signal strength, searched every where and found nothen so I reopen the phone and removed the tow screws on the communication board and then I got full signal , hop that well help
    PM me if u need to know more cuz I donít visit this forum a lot

    Sorry I was lookup at house because of snow for the last 3 days any way the screw was touching the white wire that goes to the antenna .
    check the image its the third image down and the screw on the left
    http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/C...ications-Board
    Last edited by devilowns; 02-02-2008 at 03:12 PM. Reason: UPDATE

  5. #95
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by devilowns View Post
    PM me if u need to know more cuz I donít visit this forum a lot
    PM sent. Please share the info here so other people can see it. Thanks!


  6. #96
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Is there no-one who understands this problem? e.g. how a phone can make a call but be 'out of reach' if called?

  7. #97
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    122
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    anyone...?

  8. #98
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry I was lookup at house because of snow for the last 3 days any way the screw was touching the white wire that goes to the antenna .
    check the image its the third image down and the screw on the left
    http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/C...ications-Board

    i read every where about this my phone is a OTB 1.1.2 4.6 BL . after the test point I had the signal keeps drop and get no service, I so I give it a try and opened my phone again (I hate doin that) and then I removed the screw and make sure that the white wire is connected correctly ( I only know that the white wire goes to the antenna ) you may try removing the screw and try the signal before reinserting it that what helped me

    again on the left
    http://www.ifixit.com/Guide/105/images_large/32.jpg
    Last edited by devilowns; 02-02-2008 at 03:56 PM.

  9. #99
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    it is likely the little white wire, or either of it's two connectors. you need to make sure the connectors are properly connecting to the antenna and logic board. you need to make sure there is no metal pieces exposed/touching something else that is metal(for example, the little screw next/under connector on logic board).

    spend some time testing the waters(or wires), and you'll likely be pleasantly surprised. i've spent a week thinking it was the baseband, seczone, antenna, etc. what a real pain in the arse it has been.

    Eric Jarvies

  10. #100
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    150
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    ill try to remove the screw later

    thanks...


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-23-2009, 04:34 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 02-29-2008, 07:20 PM
  3. 1.1.3 dropping calls when 1.1.1 was great?
    By sixtyin3 in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 02-29-2008, 04:09 PM
  4. [1.1.2 OTB] ][Problem] Unlocked but phone keeps dropping calls
    By Bertitude in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2008, 08:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:50 PM.
twitter, follow us!