Results 1 to 2 of 2
Discuss [1.1.2 OTB] not working with jailbreak at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi sorry if this problem has been discused before i have serarched around and read ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.2 OTB] not working with jailbreak

    Hi sorry if this problem has been discused before i have serarched around and read tons of information but nothing that solved my problem.

    Its like this i have a 1.1.2OOB US model that i was trying to jailbreak and use with my stealthsim. I followed the guide from http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 and there were some complications

    *first i could not use the *#307# comand all i got was the "loading" symbol, no ringing but after that i could dial myself using the "0" and get to the contacs section as needed.

    *After that i could not install the appsnap but after starting itunes everything went fine.

    Then i uppgraded to 1.1.2 again but when i try to jailbreak i get the "done..." message but it doesent restart and behind the "done..." message i can find this


    I have the latest java 6,3.

    Questions i have are:
    *Does anyone know what is causing this problem and how do i solve it?
    *Second how do i restore my iphone so that i could start all over again, if i hit the restore button in itunes will the phone be as brand new so that i can start all over or do i need a revirginizer tool?

    thanks



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    problem solved tried another computer

 

 

Similar Threads

  1. 3GS Jailbreak and Cydia Apps Working/Not Working
    By hawaiipoolman in forum iPhone 3GS
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2009, 12:20 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-09-2008, 03:20 PM
  3. [1.1.3][jailbreak] is dev team also working on true jailbreak?
    By hangsun2 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 05:36 PM
  4. [1.1.1] Yet another > Jailbreak not working
    By AndreiD in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 01-12-2008, 07:40 PM
  5. Help! Jailbreak not working!
    By Buddha in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 12-22-2007, 03:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:27 AM.
twitter, follow us!