I first had a 1.1.2 OTB some time ago, I failed making the testpoint in the HW method by losing Wifi and upgraded with iTunes to 1.1.3.
I used ZiPhone to activate jailbreak and unlock as normal but it shows No service. I didn't try singal.app yet... because I didn't know about it then. I decided to downgrade the BL from 4.6 using ZiPhone. Now I have a 3.9 BL iphone... I managed to bring it to 1.1.1 baseband 04.01.13_G and virginize it. Now I jailbreaked and activated and runed Anysim as described in the iClarified tutorial but nothing... just No service message... after this I upgraded to 1.1.2 and used Anysim 1.2... the same thing, no service... I installed signal.app... but no change... I reset network settings... no change...
The strage thing is this... after I virginized the phone in 1.1.1 jailbreak and activated before I started anySim I attached my nextsim and I recieve No SIM message, like it's not detecting the sim, when I remove the nextsim and attach only my SIM I receive a normal message like the sim is not good. After I run anySIM there is no phone network in the carrier list and sometimes it's showing the word "error" when is displaying the carrier list. Everything I do seems that I end with No service message... The Wifi work OK, everything is OK, but No service... I also upgraded to 1.1.3 by iTunes and used Ziphone to JB Unlock and activate but same thing... No service and wifi disconnects fast... I can see the wireless network but after some time it disconnects. Sorry for my bad english. Anyone experienced something like this? May be something HW damag in the iphone?